Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ezt ennyire?
Tegnap volt a születésnapom a párom vett egy szál rózsát illetve szépen becsomagoltatta az ajándékot amit vett nekem. Amikor kibontottam reggel nagyon csalódott voltam. Volt benne pár smink, egy halom édesség (olyanok is amiket nem szeretek, meg amúgy sem értettem minek vett ennyit), babáknak való hajcsat, Merci csoki, smink ecset, tusfürdő és egy pepcos minimackós cipő ami 3500ft-ba került, kb 30at költött. Azért voltam csalódott, mert sokszor mondtam neki előtte, hogy egy cipőt szeretnék (képet is mutattam egy Guess cipőről) adidas, Nike vagy puma mindegy és nem kell sok apróság csak egy cipő. Látta rajtam, hogy nem örülök (leplezni se tudtam) és elkezdtem pityeregni is. 14re mentem dolgozni, nem váltunk el rosszba. 22kor végeztem és amire hazaértem nem volt itthon írta, hogy elment inni a kocsmába meg beszélgetni. Megkértem, hogy jöjjön haza mert nem szeretnek egyedül lenni a szülinapomon. Azt mondta majd jön, de neki muszáj volt elmennie beszélgetni, mert nem jól érezte magát. Hajnali 1kor ért haza, miközben mondta h nem marad el hajnalokig. Látta, hogy sírok és mennyire rosszul esik nekem amit csinált, de ő csak azt mondta hogy hagyjam a drámámat és nem fogom őt korlátozni meg zsarolni avval, hogy szülinapom van. Szörnyen esett ez az egész, mert ez volt az első szülinapom amit a szüleim nélkül töltöttem el, mert pár hónapja költöztem ide.
Tudom, minden ajándéknak örülni kell. Nem tudtam leplezni, de nem gondoltam hogy emiatt képes ezt csinálni. Vagy csak túlreagálom?
Ha szeretek valakit,akkor egyrészt nem célozgatok ,hogy mit adjon..
Másrészt pedig akit igazán szeret az ember, attól egy szalvétába csavart ceruzát is örömmel fogad el !
Hát ha szívből meg akart lepni és a célja az örömszerzés volt, gondolj csak bele neki is hogy eshetett, hogy pont az ellenkező hatást érte el. Itt az se jó megoldás, hogy a savanyú, duzzogó képét nézegeted pityeregve.
Nem tudom mennyi az általad kinézett cipő, de úgy jön le, hogy pont betakarta volna az amit csetreszekre költött. Szerintem kézenfekvő lenne megbeszélni ki mit kér milyen alkalmakra és akkor nincs ilyen.
Én úgy látom, hogy igen, fejfújod. Fele ennyi ajándékot nem szoktam kapni páromtól szülinapomra. Általában kapok egy virágot meg mellé még egy valamit pár ezer forint értékben. De nekem ez nem igazán számít és nekem minden ajándék jól esik, amit ő ad.
Ha viszont te olyan típus vagy, aki a szeretet igazán így érzi, ha olyan ajándékokat kap, amikre igazán vágyik, akkor érthető, hogy rosszul esett. Legközelebb több kommunikáció. A párod sem gondolatolvasó.
Hát nem tudom, ha nekem kell valami, és nem azt kapom (bár én kérni sem szoktam semmit), azt megveszem magamnak.
Dolgozó felnőtt nő vagyok, megoldom.
Egyedül az jogos, hogy sok olyat is vett, amit nem szeretsz, esetleg ilyenkor lehet szólni, hogy nem a Te stílusod.
De ilyenért sírni...😂😂
Akkor viszont ez szándékos lehetett.
Akárhogy is nézzük, egy balfasz a pali.
A sírás eléggé túlzott reakció volt, de az jogos, hogy ez az egész nem esett jól.
Inkább örülhetett volna, hogy megmondod, hogy mit akarsz szülinapodra. (Én is örülök, ha nem kell kitalálni, és biztosra tudok menni, hogy örülni fog a párom. De általában ő se tudja.🙄). Bunkóság, ha nem figyelt rád.
Másrészt meg túlzás, hogy ez után hajnali egyig piál a haverokkal. Gondolom, azért ugrott utána neked, hogy sírással manipulálod, mert a haverok telebeszélték a fejét.
Eleve nem is értem őt, ennyi pénzért tényleg megvehette volna, amire vágysz, ehelyett vett egy csomó hülyeséget. De miért?
de ő azt mondta, hogy megakart lepni azért vett egy rakat felesleges dolgot.
Milyen kis kreatív. Ja nem. Balfasz. Hogy utána meg még magadra is hagy a szülinapod estéjén, inkább piálni megy, mert nyilván szarul esett neki, hogy nem jött be a béna meglepije... mint egy 12 éves kislány, olyan a hapsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!