Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom? Miért csinálja ezt?
A barátommal 4 éve vagyok együtt, most kérte meg a kezem.
Ami nagyon zavar, hogy van egy nő ismerőse (egy munkahelyen dolgoznak, de nem egy részen, nincsenek beszélő viszonyban) aki nyilvánvalóan tetszik neki.
1-2 hónapja észrevettem, hogy bekövették egymást instán és a párom likeolta pár képét (amin ő van), én kiakadtam erre ő szó nélkül kikövette a lányt.
A napokban belenéztem a telefonjába (tudom, tudom...) és láttam, hogy továbbra is nézegeti a csajt és likolgatja az sztorijait, de csak azt, nyilván, mert azt nem látom.
Ti mit tennétek a helyemben?
Hát úgy látom valaki szerint hülye vagyok, valaki szerint meg van okom aggódni.
Szuper 😁
Azt szokták mondani, bizalom...
Ha meg akar csalni úgy is megfog, ha hárpia vagy még tuti
N
Természetesen túlreagálod, de mi mást várhatnánk tőled, hiszen nő vagy.
Soha nem lesz normális párkapcsolatod, ha ennyire mániás vagy.
Más telefonjában pedig be túrkálj!
Na na..fiúk,azért lehetne kevésbé bunkó módon is ezt tálalni.
Kérdező,hagyd rá..nem kell az ilyen dolgokkal foglalkozni.
Ne reagáld túl ezt,ha mindig ezzel foglalkozol,csak megrontja a kapcsolatodat.
Ezért nem szabad nézegetni az ilyen szar instagrammot meg ilyen appokat.
Énis 4 éve vagyok együtt a párommal,ráadásként külföldön dolgozik,de maximálisan megbízom benne és nem ellenőrizgetem;aki menni akar,rá kell adni a kabátot.
szerintem nincs semmi abban ha csak lájkolgatja a képeket!
bíznod kell benne!
Nem szoktam turkálni a telefonjában egyébként, ez volt az első alkalom.
És hárpia és mániás sem vagyok, kimondottam féltékenynek sem mondanám magam, ez a sztori is csak azért zavar mert tudom, hogy elég gyakran találkoznak.
Eddig csak normális kapcsolatom volt /van kedves 14-es.
Az első 6 évis tartott, ez pedig már 4 éve, mellékvágányaim pedig sosem voltak..
Köszönöm azoknak akik normálisan reagáltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!