Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megértenéd a helyzetet vagy sem?
Úgy alakult hogy barátnőm tesójáékhoz utazunk 5napra, amikor is lesz náluk pénteken meg vasárnap este koncert, a többi napon semmi fix program.
Mivel szüleim elutaznak pont ekkor és 2 üzletben kellene lenni nővéremnek így mondtam h mi lenne ha az 5helyett csak 4napra mennénk..h ne legyen zárva több napig az egyik üzlet. Érte mondta sértődve h jó akkor nem kell jönnöd.
Már megse merem említeni h tényleg hazakéne jönni mivel tesómnál csőtörés történt és kedden jönnek a szakemberek hozzá, így ő se tud lenni így pedig mindkét üzlet zárva lenne
Saját magadnak még hazudhatod ezt, de már itt is egyértelmű, hogy téged a szüleid egyszerűen kihasználnak. Milyen összetartás az, ahol nem tudod elmondani, hogy te ezt a munkát utálod? Illetve leráznak annyival, hogy akkor is csináld, mert egyszer a tiéd lesz. Ezt azt jelenti, hogy életed végéig lesz egy olyan munkád, amit utálsz. Mellette van egy kapcsolatod, ahol a csajodat is utálod, de őt se mered kidobni.
Ez neked összetartás? Még csak nem is család!
Milyen összetartásról beszélsz? Nem neki mész át segíteni, hanem csak a nyomorult bolt a lényeg nálad!
Amúgy meg csütörtök van, most komolyan keddig ázni fog a házuk? És addig a tesód nem megy sehova? Ez sos probléma, nem olyan, amin egy hétig ülnek.
El is kezdték csinálni voltam náluk.
De házon belül van gond úgy néz ki. Addig máshogy oldják meg a dolgot. Bővebben nem tudom, mit miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!