Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi megértenétek ha a párotok vagy aludni járna haza a sok munka miatt?
A párom hazat épít, kell a pénz neki (én még egyetemista vagyok, nincs fizetésem).
Éjjel nappal dolgozik ,hazajön eszik és alszik. A szeretkezés is nagyon ritka, soha nincs kedve. A szülőknel lakunK, jo helyünk van, nem értem miért akarja hogy ennyire hamar kész legyen a ház. Még a vasárnapot sem tölti velem, akkor is csak a munka. Nagyon szeretem de nekem ez nagyon nem jo igy. Ma elutazok, még az állomásig sem vitt ki mert dolgozni kell.
21/N
Az ilyen soha nem fog megváltozni, mindig lesz neki valami, amit meg akar oldani és nem ér rá semmire.
Szomszédom ugyan ez.
A felesége először szeretőt tartott, majd végül az egyikkel le is lépett, a hülye meg nem érti hogy mi a baj :D
Felejtős.
Millió ilyet láttam, hogy megteremtett 'mindent', csak éppen a legfontosabb maradt ki.
Majd lesz egy szép nagy háza, szerethető azt.
Van két lábad... Tehát ki tudsz menni az állomásra. Április séta egészséges...
Ha örökké otthon lenne, s naponta három alkalommal megakarna kefélni, akkor meg az lenne a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!