Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képes a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes a barátnőm megérteni, hogy fontosabb a pihenésem pláne éjfélkor, ha targoncát kezelek?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnőjének párkapcsolati gondja van, és emiatt fel akarta hangosítva hagyni a telefonját ha beszélni akarna vele akkor fel tudja venni a telefont. Éjfél körül elkezdett neki pittyogni a messenger, mert olyankor kezdte el neki írogatni a fejleményeket.

Na viszont én meg ha valakit elütök a géppel, akkor én húzom a rövidebbet, és ezzel ezt nem tudom megmagyarázni. Vagy én vagyok a szemét, hogy ilyen esetben letojom a barátnője gondját? Emberi időben miért nem lehet ezt intézni? Próbáltam elmagyarázni neki, de lehetetlen. Ha beszélnék a barátnőjével, nem sokkal később mondaná a barátnőmnek tuti. Aztán mondta a barátnőm, hogy az volt a szerencsém, hogy telefonálni nem akart vele a barátnője, mert sokkal inkább ki lenne akadva.

Másik szobába a szoba macska miatti álom szagba ezért nem megyek át aludni.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben megoldásként?

2023. júl. 20. 05:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
*mehetett volna
2023. júl. 22. 21:11
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

engem a volt csajom kínzott szó szerint, több éjszakán át.

Óriási veszekedések lettek belőle. Persze a végén én voltam a bunkó hogy este munka és suli mellett aludni akartam.

Ha nem vesz vissza akkor szerintem jobban teszed ha szét mentek.

2023. júl. 22. 23:00
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

"Ennyire rosszul alszol? Oké pittyen éjfélkor párat. Barátnőd észreveszi, lehalkítja és chatel vele. Kb 2 perc és visszaalszol. Nem? Miért nem?"

Ez hülye.

Hol laksz? Pittyenek neked egész éjjel random időpontokban, hogy érezd a törődést.

2023. szept. 29. 19:51
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
8-asra: Kívánom neked, hogy valaki ugyanígy mérgezze az életedet! Legyél szerencsétlen! Világosan le volt írva, hogy rendszeresen ezt műveli a királylány.
2023. okt. 27. 17:26
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Kívánd csak, ha ettől lesz jobb a nyomorult életed.
2023. okt. 27. 20:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Vesszetek itt össze...
2023. okt. 30. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!