Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a barátnőm megérteni, hogy fontosabb a pihenésem pláne éjfélkor, ha targoncát kezelek?
Barátnőm barátnőjének párkapcsolati gondja van, és emiatt fel akarta hangosítva hagyni a telefonját ha beszélni akarna vele akkor fel tudja venni a telefont. Éjfél körül elkezdett neki pittyogni a messenger, mert olyankor kezdte el neki írogatni a fejleményeket.
Na viszont én meg ha valakit elütök a géppel, akkor én húzom a rövidebbet, és ezzel ezt nem tudom megmagyarázni. Vagy én vagyok a szemét, hogy ilyen esetben letojom a barátnője gondját? Emberi időben miért nem lehet ezt intézni? Próbáltam elmagyarázni neki, de lehetetlen. Ha beszélnék a barátnőjével, nem sokkal később mondaná a barátnőmnek tuti. Aztán mondta a barátnőm, hogy az volt a szerencsém, hogy telefonálni nem akart vele a barátnője, mert sokkal inkább ki lenne akadva.
Másik szobába a szoba macska miatti álom szagba ezért nem megyek át aludni.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben megoldásként?
engem a volt csajom kínzott szó szerint, több éjszakán át.
Óriási veszekedések lettek belőle. Persze a végén én voltam a bunkó hogy este munka és suli mellett aludni akartam.
Ha nem vesz vissza akkor szerintem jobban teszed ha szét mentek.
"Ennyire rosszul alszol? Oké pittyen éjfélkor párat. Barátnőd észreveszi, lehalkítja és chatel vele. Kb 2 perc és visszaalszol. Nem? Miért nem?"
Ez hülye.
Hol laksz? Pittyenek neked egész éjjel random időpontokban, hogy érezd a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!