Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pároknak miért esik nehezére megérteni, hogy a home office nem egyenlő azzal, hogy munkaidőben kedvem szerint teszek-veszek?
fel kéne tudni fognia.
de ha sehogy sem sikerül, megmondod neki, hogy nem fogod tudni napközben ezt meg azt átvenni/elintézni/stb., mert nem fér bele a munka mellett.
Nálunk is hasonló, de a futár a legkevesebb, az belefér.
Ami nagyobb gond, hogy férjem azt hiszi, a home office amolyan hobbi tevékenység és nem érti, miért nincs megfőzve, kitakarítva mire hazaér, vagy hogy miért kéne neki besegíteni ezekbe, ha már úgyis egész nap itthon vagyok.
Vannak napok, mikor belefér, de máskor meg azon kapom magam, hogy dél van és egy pohár vizet nem keltem fel még meginni aznap, annyi meló jön. Múltkor multicég vezetőivel volt fontos teams meetingem, ő meg a háttérben elkezdett hangosan telefonálni, káromkodva hahotázni röhögcsélni a haverjával, mint valami agyatlan 15 éves, pedig tudta jól, mit csinálok. Hozzáteszem, 4 szoba van+konyha, tudott volna hova elvonulni.
Csak simán telibe kakkantja az én munkám, pedig a fizum is 2x annyi mint az övé. Nem tudom, mi a jó megoldás erre.
#5: Mondd, hogy csak trollkodsz, mert nem akarom elhinni, hogy ilyen van...
Tudod mi a baja? Féltékenység és kisebbségi komplexus. Biztos ő is szeretné, ha lehetne Home Office-ból dolgoznia, csak nem teheti meg, ezért téged is szabotál.
Az meg gondolom bántja a férfi büszkeségét, hogy te 2x annyit keresel, mint ő. Monjduk mivel lényegében a te kemény munkádnak köszönhető a megélhetésetek, akkor az lenne a legkevesebb, ha ő főzne/mosna/takarítana. Legyen már valami haszna is, érted?
#5: helyre rakod a férjedet, hogy tudja, mi merre mennyi.
És nem "besegítenie" kell, hanem megcsinálni a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!