Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pároknak miért esik nehezére megérteni, hogy a home office nem egyenlő azzal, hogy munkaidőben kedvem szerint teszek-veszek?
Figyelt kérdés
A probléma itt konkrétan: rendszeresen rendelget netről, vagy fixál le időpontokat, amiket tényként közöl, hogy el kéne gyors intézni, de iszonyat kellemetlen, amikor megbeszélések kellős közepedte csenget a futár, vagy munkaidőben (remélve hogy a főnök nem kap rajta) intézem neki a dolgokat. Külön élünk, ő bejárós és sokáig dolgozik, ezért intézem én, de már nagyon sok ilyen kérése volt .2022. ápr. 11. 13:19
11/14 A kérdező kommentje:
Vagy dolgozz egy olyan helyen olyan bizalmi kapcsolatban a főnököddel, ahol tudsz otthonról dolgozni.
2022. ápr. 11. 16:41
12/14 anonim válasza:
11.
"Bizalmi kapcsolat" - ajajajj, ez általában kötelező talpnyalást jelent (nőknél betérdelést is, sokszor /vagy deviáns főnök esetén férfiaknak is), különösen irodai, adminisztratív munkakörökben. Mondjuk máshol is.
A főnök fő csicskása, amolyan Smithers - erre születni kell, lehetőleg alárendelődő, szolgai lélekkel.
13/14 anonim válasza:
#12: Annyira örülök, hogy nem a helyedben vagyok
14/14 anonim válasza:
Hát mi már elváltunk, de folyton ez volt, hogy "én nem tudom, milyen jó nekem", hogy otthonról tudok dolgozni. Már a pandémia előtt így volt, alkalmazottként, sürgős határidőkkel, fix időben+túlórák. Szóval abszolút irigykedett és persze rám maradt minden. Ugyanannyit kerestünk, de az ő munkája mindig fontosabb volt, az enyém meg úgyis a "laza". Hogy ha hétvégére maradt néha meló, fel volt háborodva, de csak nekem kellett mindig a gyerekeket ide-oda vinni, ha betegek voltak, én úgyis itthon vagyok, és persze a házimunkát, főzést is intézni, mert "úgyis" otthon vagyok és megoldom valami százkarú polipként, akkor ne maradjon hétvégére. Ő meg szegény addig túlórázott (este 7-8-ra ért haza), amíg összeszedett valakit, aztán kiraktam. Előtte hiába kértem évekig, váltson munkát, mert hiányzik, mert tönkremegy az egészsége. Akkor az volt, hogy nem értékelem őt. Mert simán mehetett volna ő is olyan munkakörbe, ahol home office van (azóta abban van), de valamiért menekült itthonról és nem tudtam neki megfelelni, miközben ő irigyelt. Hát elég nagy pszichés teher volt ez az állandó hibáztatás és kéretlen önfeláldozás, ami igazából mást takart, csak hát ezt akkor nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!