Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő vagy normális ez?
Több éve élünk már együtt barátnőmmel.
Nincs nagy tapasztalatom, nekem ő az első minden téren,sőt ezáltal őáltala hogy egyutt élunk tapasztalom azt is hogy mire hogy reagálok ahhoz képest ahogy anno elképzeltem.
De sajnos kezdek ráébredni hogy nem vonz már, a megjelenése miatt..pedig azt gondoltam régen hogy ezzel a kinézettel nekem még nincs bajom..
10es:
Nem megalkuvásból jöttem össze vele mert tetszett mindenhogy.
Ezt a külső dolgot próbáltam már átbeszélni vele, támogatom benne, ötleteket mondtam neki de semmi nem érdekelte..
Azt meg nem értem honnan veszitek hogy megalkuvás az egész.. csak mert változik vlmi hatására és az "ami volt és ami lett " már nem tetszik
"változott, de nem önhibáján kívül"
Jó lenne, ha ezt kifejtenéd.
Pont ez az hogy semmit nem sportol. Megvette az eszközöket ennyi. Max én használom..az egészséges súlyánál 15-17kgval nehezebb.
15ös: ha olyan kaja van amit szeret abból tud enni .. meg sokszor este 9 10 körül vacsorázik amire mondtam h próbálja bevezetni h max 7 8 óra körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!