Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megbolondulok. Mitől van ez?
hülye kérdés, de itt a magyarázat:
20 éves vagyok. 2 éve párkapcsolatban élek. a mostani párommal vesztettem el a szüzesséegemet és vele csináltam eddig midnent először. az a helyzet hogy ő az életem és soha semmi pénzért nem hagynám el. szeretem, imádom és minden oly szép köztünk.
de....
kezdenek rámtörni ezek a szabadulási, tombolási dolgok. sokszor álmodom más pasikkal, idegenekkel akár de a lényeg hogy másokkal
elgondolom milyen lehetne kiélni magam, flörtölni, kipróbálni mással, máshogyan
de ekkor elszégyenlem magam, hiszen a másik oldalon a barátomat látom aki szeret engem és ahogyan magához ölel :( tudom hogy nagyon szeret engem mert már sok dologban megmutatkozott, és nem akarom elveszteni őt sohasem :( attól félek hogy egyszer kifog belőlem ez az egész törni. ki kellett volna élnem magam,
mit tegyek?
mással volt már ilyen?
jó tanács esetleg?
épp hogy uralkodok magamon :) szerintem legalábbis
mint mondtam soha nem csaltam meg a párom, pedig lett volna rá alkalmam. nem oylan vagyok. magamtól undorodnék ha ilyenre vetemednék
amúgy meg pont most olvastam egy kérdést a családi kapcsolatokban és ott nagyon sok válaszoló azt írta hogy az elsővel maradt :)
nem haragszom senkire amiért olyat írt, csak furcsa hogy íly módon tiltakoztok egy dolog iránt, jelen esetben hogy az elsővel le lehet élni az életedet..
Nem értem a többi hozzászólót mi bajuk van. Biztos összetörte a szivecskéjüket valaki, de elég óvodás módon állnak hozzá. Fiatal vagy, még kiélheted magad. Ez nem azt jelenti, hogy qrva lennél, mint az előző korlátolt hozzászólók többségénél. Csak, hogy nem egy ember mellett éled le az életed 18 éves korodtól. Ez miért baj? Szerintem inkább tapasztalj! Gondolom, ha ezt egy pasi írta volna le, akkor mindenki bólogatna, hogy ez az fiam, éld csak ki magad!
Nem kell foglalkoznod a sok nyomoronc emberrel. Nem lesztek örökké együtt. Amíg szerelmes vagy légy hűséges, utána nyomhatod a partyt!;)
utolsónak is köszönöm a hozzászólást
furcsa volt hogy ilyen magabiztosan irtad le hogy nem leszünk együtt örökké :S én még tényleg reménykedem.
vagyishát jelen esetben a kérdésem: mért ne lennénk. megtaláltuk egymásba a saját hiányzó dolgainkat hogy így fejezzem ki magamat
problémák voltak de megoldottuk őket. voltak hullámok mikor nem volt jó, de visszataláltunk egymásra. hiszünk benne és szerintem ez a lényeg
:)
ezt a dolgot meg elfoytom, remélhetőleg
köszi 1:11-es
kedves vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!