Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megbolondulok. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
hülye kérdés, de itt a magyarázat:
20 éves vagyok. 2 éve párkapcsolatban élek. a mostani párommal vesztettem el a szüzesséegemet és vele csináltam eddig midnent először. az a helyzet hogy ő az életem és soha semmi pénzért nem hagynám el. szeretem, imádom és minden oly szép köztünk.
de....
kezdenek rámtörni ezek a szabadulási, tombolási dolgok. sokszor álmodom más pasikkal, idegenekkel akár de a lényeg hogy másokkal
elgondolom milyen lehetne kiélni magam, flörtölni, kipróbálni mással, máshogyan
de ekkor elszégyenlem magam, hiszen a másik oldalon a barátomat látom aki szeret engem és ahogyan magához ölel :( tudom hogy nagyon szeret engem mert már sok dologban megmutatkozott, és nem akarom elveszteni őt sohasem :( attól félek hogy egyszer kifog belőlem ez az egész törni. ki kellett volna élnem magam,
Mit jó tanács? Próbáld meg visszafogni a ribancságod, nem lehetsz ennyire önző! Képzeld el hogy néznél utána tükörbe minden nap, ha megtennéd! Szembeköphetnéd magad minden egyes nap jogosan! Ha másért nem, magadért, a becsületedért ne tedd meg. Nem vagy te állat hogy ha elkezd tüzelni akkor dugnia kell különben megkattan uralkodj magadon!
2010. okt. 14. 00:36
2/24 anonim válasza:
Ébredj már fel! Szerinted meddig lesztek együtt? ÖRÖKKÉ? Azt hiszed vele fogsz megöregedni vagy mi? Ő volt neked az első komoly, max 1-2 év és el kell engednie. Ő csak betört téged, de már benned a kurvulás. Ha ennek vége, majd jönnek a f@szok sorba... Ez az élet rendje.
2010. okt. 14. 00:36
3/24 anonim válasza:
Na hát igen ez is egy út amit a második írt és ha így haladsz tovább tényleg ez lesz belőle!
2010. okt. 14. 00:37
4/24 anonim válasza:
Velem is volt.19 évesen lett barátnőm akivel nagyon szerettük egymást.De idővel én is úgy voltam vele hogy-nem is tudom hogy de éreztem hogy ha folyton vele vagyok valami kimarad az életemből.Meg amúgy is sokat balhézott és szinte mindig a semmin.Egy nyarat külön töltöttünk,mondjuk találkoztunk azalatt is meg össze is feküdtünk,csak nem hagytam hogy elvárásai legyenek,hiszti nuku ilyenek.Hát az a nyár... :) Aztán ősszel folytattuk,más miatt mondjuk nem lett az igazi de azon a nyáron nagyon éltem...Ha ezt érzed idővel neked is meg kell tedd,ez nem enyhül szerintem magától.
2010. okt. 14. 00:39
5/24 A kérdező kommentje:
hm...
akkor elsőnek: mint mondtam nem csalnám meg, max otthagynám
2. és 3. ő már bőven kiélte magát. miért törvényszerű hogy az első nem működik senkinek? folyton midnenkitől ezt hallom.
én hiszek benne hogy működni fog, máskor is voltak ilyen hullámaim de egyenlőre úgy érzem erősebb a szerelem amit a barátom iránt érzek.
saját tapasztalatokra lettem volna igazából kíváncsi.
és igen, én hiszem hogy létezik első kapcsolatból örökké tartó együttlét
2010. okt. 14. 00:40
6/24 A kérdező kommentje:
4. nek köszönöm a normális választ. előbb utóbb eldől hogy mi lesz....
2010. okt. 14. 00:41
7/24 anonim válasza:
"akkor elsőnek: mint mondtam nem csalnám meg, max otthagynám"
Most ez nem lényeg, akkor is ott hagynád a biztosat, meg aki szeret a ki tudja miért. Egyébként én sem bántani akarlak nehogy azt hidd meg sztem a második se de ennyire illene tudni uralkodni magadon lány létedre!
2010. okt. 14. 00:43
8/24 anonim válasza:
Abban viszont én sem hiszek hogy az ember az elsővel lesz örökké.Ez csak fellángolás inkább mégha erős is és persze azt akarod hogy örökké együtt legyél vele etcetera én is megéltem.Tudom milyen.De azt is hogy utána szerettem mást is.Nem sokan maradnak az első mellett,ez tény.Pff..kurvulás mikről beszélnek ezek itt.Ez olyan mintha mindenkinek szűz lett volna előtte a barátnője és olyan aki mással is volt nem kell.Ugyan...
2010. okt. 14. 00:46
9/24 anonim válasza:
"Uralkodni magadon lány létedre" - csinált valamit vagy mi?
2010. okt. 14. 00:47
10/24 anonim válasza:
Jah második vagyok, nem bántásnak szántam de az előttem szólónak igaza van. Eléggé felb@sznak az ilyen lányok, akik nem bírnak uralkodni magukon. Ha én férfi létemre képes vagyok magamon uralkodni ilyen helyzetben, nehogy már egy nő ne tudjon. Ha meg tleg nem az gáz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!