Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy nem csak a külsőm miatt van velem?
Nagyon sok megjegyzésből szurtem azt le, hogy en amolyan szepseg vagyok foleg hozzakepest (azt hozzateszem nagyon helyes ferfi, bar mar kozel a 40-hez igy latszik rajta az ido, de egy sarmos, helyes pasi). Szoval gyakoro tema baratainal is, hogy nilyen szep vagyok, illunk egymashoz. A baratom meg mindig azzal jon, hogy engem megneznek a pasik es biztosan arra gondolnak, hogy o penzes azert vagyok vele stb…meg el van ajulva, ha dicsernek masok engem es azt hozza fel.
Rolam tudni kell, hogy onbizalomhianyos voltam mindig is, es o volt az elso pasi akit ugymond en valasztottam ki,tettem lepeseket hogy jelezzem tetszesem stb..es ugy voltam vele hogy nagyon helyes, jo paso nincs eselyem. Aztan tessek ez lett belole, hogy lehet tul jo os vagyok hozza.
Elkezdett a fejmben motoszkalni, hogy mivel mindig ez a tema, hogy milyen szep vagyok stb stb szerintem csak a kulsom miatt van velem?! Neha mondja, hogy milyen ertekes, okos is vagyok, de ugyanakkor eleg keveset beszelget velem. Egyszeruen csak nem akarok egy trofea feleseg lenni. Mit tehetnek ez ellen? Az is problemam hogy regebben nem voltam ilyen szep es most, hogy az vagyok konkretan azt erzem nagyobbak az elvarasok felem, mert hajlamosak buta loba kategoriaba sorolni emiatt, hogy ramneznek ah milyen szep biztos buta is. Regen meg alpbol az okos kategoriabol indultam..
11.
Nézd ez a ferfiaknak csak a külső számít pont olyan butaság mint a nőknek csak a pénz számít meg a többi ilyen baromság.
12, nagyon nem… azt hisued csak a nagyon fiatal lanyok a szepek? :Dd sose jonnek ossze 20 evvel idosebbel uh.
Egyszeruen ez a gondolatom van, hogy csak amitt van velem, mert nagyon hangsulyos nala ez a tema. Ugy tapasztaltam a megerzesink nem csalnak.
Igen eloszor a kulseje tetszett meg, aztan lattam hogy van benne melyseg is ezert kezdtem vele kapcsolatot. Aztan feltunt ez, hogy reszerol meg inkabb csak a kulsoseg szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!