Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy nem csak a külsőm miatt van velem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok megjegyzésből szurtem azt le, hogy en amolyan szepseg vagyok foleg hozzakepest (azt hozzateszem nagyon helyes ferfi, bar mar kozel a 40-hez igy latszik rajta az ido, de egy sarmos, helyes pasi). Szoval gyakoro tema baratainal is, hogy nilyen szep vagyok, illunk egymashoz. A baratom meg mindig azzal jon, hogy engem megneznek a pasik es biztosan arra gondolnak, hogy o penzes azert vagyok vele stb…meg el van ajulva, ha dicsernek masok engem es azt hozza fel.

Rolam tudni kell, hogy onbizalomhianyos voltam mindig is, es o volt az elso pasi akit ugymond en valasztottam ki,tettem lepeseket hogy jelezzem tetszesem stb..es ugy voltam vele hogy nagyon helyes, jo paso nincs eselyem. Aztan tessek ez lett belole, hogy lehet tul jo os vagyok hozza.

Elkezdett a fejmben motoszkalni, hogy mivel mindig ez a tema, hogy milyen szep vagyok stb stb szerintem csak a kulsom miatt van velem?! Neha mondja, hogy milyen ertekes, okos is vagyok, de ugyanakkor eleg keveset beszelget velem. Egyszeruen csak nem akarok egy trofea feleseg lenni. Mit tehetnek ez ellen? Az is problemam hogy regebben nem voltam ilyen szep es most, hogy az vagyok konkretan azt erzem nagyobbak az elvarasok felem, mert hajlamosak buta loba kategoriaba sorolni emiatt, hogy ramneznek ah milyen szep biztos buta is. Regen meg alpbol az okos kategoriabol indultam..

2023. júl. 16. 15:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez megnyugtat, minden jó pasi a külsőre megy. A következővel sem lenne másképp.
2023. júl. 16. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem továbbra is ugyanolyan okos vagy.
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Sőt, a ronda pasik is a külsőd miatt lennének veled elsősorban. De végülis te is a külseje miatt jöttél össze vele.
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Minden férfi a külsőre megy.
2023. júl. 16. 15:17
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Ha annak ellenére, hogy te kezdeményeztél felé ő azt hiszi, hogy a pénzére hajtasz, ő téged másnak nem tart, mint egy pénzsóvár ribizlinek, emiatt nem is bőven beszélget veled, hiszen nem tart valójában okosnak.

Szakíts, majd akad más!

2023. júl. 16. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

4.

Hagyjuk már ezt, mindenkinek számít a külső tökmindegy férfiról vagy nőről van szó.

2023. júl. 16. 15:26
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Te sem lennél olyannal, aki nem vonzó a számodra. Morálisan miért probléma, hogy valaki jól néz ki?

Az emberek mindig fognak irigykedni, rosszat gondolni, akármit csinálhatsz. Ti jól legyetek egymással, ez a lényeg. :) De lehet hogy te a párodban vagy bizonytalan, illetve magadban, hogy ha a szépség már nem olyan, akkor esetleg közömbösebb lesz, vagy elhagy. Ettől tartasz inkább?

Csak nem értem miért gyötrődsz rajta, ezért kérdezem.

Az, hogy keveset beszélgettek - hát értem, hogy ez téged zavar, mert ebben éreznéd, hogy minőségi a kapcsolatotok, és hát egy jó kapcsolatban jól is esik beszélgetni. Gondolom ezt hiányolod, és talán ez az érzelmi hiány is bánt téged, hogy neki erre miért nincs igénye.

Vagy félreértettem a problémát?

2023. júl. 16. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

"Szoval gyakoro tema baratainal is, hogy nilyen szep vagyok, illunk egymashoz. A baratom meg mindig azzal jon, hogy engem megneznek a pasik es biztosan arra gondolnak, hogy o penzes azert vagyok vele" - Golddigernek tart.

"Neha mondja, hogy milyen ertekes, okos is vagyok, de ugyanakkor eleg keveset beszelget velem." - Mert golddigernek tart, akivel csillog-villog.

2023. júl. 16. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
32%

"mindenkinek számít a külső tökmindegy férfiról vagy nőről van szó"

Igazad van, férfiaknak CSAK a külső számít.

2023. júl. 16. 15:44
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

9.

Természetesen nem így van.

2023. júl. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!