Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illunk ossze a parommal?

Figyelt kérdés
21 evesek vagyunk es 3 eve vagyunk egyutt. Mindig beke, szeretet, szerelem volt koztunk, egyaltalan nem veszekedtunk, nagyon szepen, tisztelettel banunk a masikkal. Az azonban sajnos mindig egyertelmu volt, hogy kulonbozik az ertekrendunk, az utobbi par honapban pedig munka es egyeb elfoglaltsagok miatt nagyon ritkan is tudunk talalkozni. Teljesen mas az elkepzelesunk az eletunkrol. Szamomra fontos a tanulas, karrier es a minosegi kikapcsolodas (pl. muzeumok, szinhaz, sport), szamara abszolut nem, ot nem kapcsoljak ki ezek a dolgok, szabadidejeben a barataival talalkozik es autot szerelnek, ennyiben ki is merul a tortenet. Probaltam iranyt mutatni neki abban, hogy ez lehet nem a legjobb ut, de semmi jogom ahhoz, hogy ot megvaltoztassam, es azt szeretnem, hogy neki jo legyen. Sokszor nem ert meg es nem tud hozzaszolni erdemben a dolgaimhoz, kicsit egyszerubb a gondolkodasa mint az enyem, tobbszor van az, hogy felreerti amit mondok, reszleteket kiragad es csak az jut el hozza, pedig probalok mindig nagyon egyszeruen fogalmazni, sokszor ez sem eleg. Egyetemistak vagyunk, de sajnos o egyaltalan nem veszi komolyan a tanulast, bukdacsol, nem tanul, nem is nagyon erdekli. En szeretem a szakot ahol vagyok, jok is az eredmenyeim, sokat is tanulok - ebben is kulonbozunk. Mostanaban ezek miatt sajnos nem ereztem jol magam vele, sokszor ugy erzem nem tudok onmagam lenni, frusztral ez az egesz erzes, es nem tudom van e jovoje ennek a kapcsolatnak. Oszinten szeretem ot, o a mindenem es nem szeretnem ot elvesziteni, de megvaltoztatni sem akarom. Szerintetek mit kene tennem? Teljesen tanacstalan vagyok, folyton sirok.
2023. júl. 15. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem úgy tűnik, hogy nem illetek össze. És ha folyton sírsz, akkor a kapcsolatotok már nem tarthat sokáig.
2023. júl. 15. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

"Oszinten szeretem ot, o a mindenem es nem szeretnem ot elvesziteni, de megvaltoztatni sem akarom."

Hát basszus ha nem hazudsz, akkor mi a kérdés? Akkor elfogadod őt úgy, ahogy van, és vele maradsz!

Ja vagy mégsem a mindened, és valójában mást akarsz? Keress mást. Teljesen egyértelmű, hogy a 8 milliárd ember közül fogsz találni hozzád, az értékrendedhez, kedvteléseidhez jobban passzolót.

2023. júl. 15. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem az a gond, hogy ő egyszerű hozzádképest, mert attól még lehet értelmes, hanem az, hogy lesni kell a szavaid nehogy félreértse. Most ő vagy azért teszi, mert nem olyan intelligens mint te vagy, vagy rafinált és csak direkt azt ragadja ki, ami számára fontos (hogy támadhasson, hogy védekezzen pl. egy félreértés, vita során).

Mindenkinek más a hobbija, mást szeret csinálni, de kellene lenni közösnek, nem kell együtt mászkálni állandóan se, viszont itt mivel te nem érzed jól magad és persze hogyha ő nem hajlik arra, hogy nektek jobb legyen, akkor nem sok értelme van ezt a kapcsolatot folytatni.

2023. júl. 15. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Csak az egód akarja. Mondok valamit: mindenki pótolható, sőt! Rengeteg férfiaval alakíthatsz ki sokkal jobb kapcsolatot, elhiheted nekem. Főleg úgy hogy régen egy balfsz, gátlásos srác voltam. Aztán rájöttem hogy nem is nehéz ismerkedni lányokkal, majd fordult a világ. Online szinte mindenki egyforma akivel szimpatizálsz! Béke, harmónia, szeretet... Mindig kiegészítjük egymást, mindig egyre gondolunk, hasonlókat szeretünk.

Ez tudod mit jelent? Azt hogy valójában ugyanarra a sablonra épül minden. Különleges ember? Ugyanaz mint tucat +1. Fülig szerelmes voltam, dobtak, majd 2 év magány. Aztán megint rám talált a szerelem. Tartott 3 évig. Majd megint jött a szerelem. Ebbe gondolj bele! Soha ne gondold hogy egy létezik, még akkor sem ha ez hihetetlen.

2023. júl. 15. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha egyszerűen kell fogalmazni, hogy megértse, akkor én nem maradnék vele. Egész más a kapcsolat minősége olyan párral akivel szellemileg egy szinten van az ember.
2023. júl. 16. 01:50
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is ilyen volt az első kapcsolatom.17-20 éves koromközött voltunk együtt, hozzam képest nagyon egyszerű volt, és amikor már kezdtünk felnőni, akkor vált egyre világosabbá, hogy semmi keresnivalónk egymás mellett. Én tanultam, ő nem. Ő bulizott, én nem. Az értékrendünk is más volt, ami 17 évesen nem tűnik fel az embernek, de ahogy idősödik, egyre inkább előtérbe kerül.

Ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

Szakitsatok közös megegyezéssel, aztán ha már tulleptetek mindketten a másikon, dumalhattok is néha, az első exemmel én is beszélő viszonyban maradtam.

24N

2023. júl. 16. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:

- Részletek: azért jelentésük és jelentőségük van. Ahogy a szavaknak, ékezeteknek, írásjeleknek, hangsúlynak is (lásd lent*).

- Iránymutatás: az nem ugyanaz, mint a ba..tatás. Biztasd arra, amit szívesen csinál, ne arra, amit te jónak látsz.

-Autószerelés: ez pl. egy tök jó hobbi, hasznos is. Akár egy szakma is lehetne belőle.🤔Inkább tereld ebbe az irányba.

- Szeretet: akárhogy is győzködsz itt minket, nagyon úgy tűnik, hogy belőled elmúlt. Félsz a szakítástól és tőlünk várod a bátorítást.

Hozzáteszem, szerintem sem illetek össze.

Megjegyzés:

" A legjobban úgy lehet az emberekkel bánni, ha azt mondjuk nekik, amit hallani akarnak".

"minőségi kikapcsolódás, sport, múzeum, tanulás, karrier, sírás, intelligencia".

2023. júl. 16. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!