Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki veri/verte a (volt) párját?

A fejberúgas azért történt mert kiutotte a szemem.
A felpofozas a másiknál meg azért, mert csúnyán beszélt velem és belém állt.
A mellen ütés meg azért, mert megcsalt. Ez három lány, három külön eset, szerintem ez nem nagy cucc.

Mondjuk akkor úgy, hogy megérdemlitek egymást, hasonló színvonal. Nem a verést, egymást.
Mindemellett téged is fejberugdaltak vagy mellen ütöttek már, ha csúnyán beszéltél egy nővel vagy megcsaltad? Vagy ez csak a másik irányba működik?

érdekes többet nem volt kedve megütni semmiért
Annak örülök, hogy a te kedved még nem szegte senki, semmi, hogy verd-rugdosd a nőidet. Igazi alfahím vagy!

8# keversz másik válaszolóval, én nő vagyok.
7# mivel az eset után ténylegesen gyökerestől változtatott így igen

Halkan jelezném, hogy azt a válaszolót, aki válaszolt a feltett kérdésre mindenki lepontozta, sőt, az első válaszát töröltették is, míg azt a válaszolót aki beleköt a hasznos választ adóba, felpontozzák.
Értem én, hogy morálisan megosztó a kérdés, de ha büntetjük azt, aki ténylegesen válaszol, akkor akár a kérdést is töröltethetnénk. Nem mintha rossz kérdés lenne, csak hát úgy tűnik nem a kérdés megválaszolása sázmít itt, hanem a morális magasló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!