Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egy 31 éves férfi heti max egyszer kívánja? Mi a gond?férfiak?

Figyelt kérdés

Férjemmel jópár éve együtt vagyunk, teljesen jónak mondanám a kapcsolatunkat, szépen tervezzük a jövőt. Viszont a szex terén nem tudok kiigazodni rajta és megijeszt, hogy valami gond van.

Átlagban heti egyszer akarja csinálni, ha épp egy nyugodt reggelünk van és nem kell menni sehova. Este szinte esélytelen…volt, hogy ha én nem kezdeményeztem akkor két hétig is elvolt nélküle. Ez elég rég így van, nemrég megtudtam hogy emellett rendszeresen maszturbál és erotikus képeket néz nőkről, ezekre hamar felizgul pl jön egy inger neten és megoldja magának. Gondoltam ez a probléma, sokat ingerli magát ezekkel és a valóság már nem izgatja annyira, sokat beszéltünk is róla, kértem próbáljuk meg, hogy egy ideig nem nézi, hanem megpróbál inkább rám koncentrálni és rendbehozni a szexuális életünket. Állítólag hónapok óta nem nézte még sincs változás, nem akarja többször velem. Már nagyon elvagyok keseredve, nem értem mi a gond. Egyébként nem vagyok egy fa darab aki csak szétteszi, sokmindent megpróbáltam már, sima orált, játékszereket, szexi kosztüm, szerepjáték, ha én kellően bedobom ezeket akkor lesz belőle valami de amúgy sosem jön magától, hogy játsszunk valamelyikkel. Nekem nagyon fáj, hogy engem ilyen kevés alkalommal kiván, de pl a netes ribikre többször kiverné és nem értem miért. Múlt héten történt meg először az is, hogy közben lelankadt neki… állítása szerint tele volt a feje mindennel. Hiába próbálok beszélni róla, szerinte nincs gond velem, ugyanúgy szeret és nem lát problémát. Ha voltatok hasonlóan vagy tudnátok adni pár tippet mit csináljak, szivesen várom.

27n

2023. júl. 13. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Én napi 4-szer verem ki 42 évesen.

Egész nap tudnék tocskolni.

2023. júl. 13. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem 62 évesen kevés a heti egy.
2023. júl. 13. 09:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem akarok általánosítani de én is mindenhonnan azt hallottam és láttam, hogy a férfiak azért gyakrabban csinálnák mint heti 1… pláne ha a nő is szereti és nem csunya, ad magára. Mindig elszomorodok, amikor látok olyan kis vicces videókat amik arról szólnak hogy a férj betoppan ha a nő csak átöltözik, vagy fürdeni készül mert olyankor ‘elkapnák’.

Már nem tudom mit tehetnék, sajnos többet próbálkozni sincs kedvem ha tőle nem látok semmi változást..

2023. júl. 13. 09:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Vagy megbeszéled vele, vagy szerető.

34F

2023. júl. 13. 09:39
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Vagy megbeszéled vele vagy velem.

Udv: 66 F

2023. júl. 13. 09:42
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szinte 100% megoldja mással.

Ha ez nem így van akkor viszont súlyos egészségügyi propléma kell, hogy álljon mögötte.

2023. júl. 13. 09:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Az hogy félrelép esélytelen, együtt dolgozunk külföldön periodikusan, amikor itthon vagyunk sincs alkalma rá, a házunkat tervezgetjük, szóval más téren minden klappol…
2023. júl. 13. 09:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Milyen egészségügyi probléma állhat mögötte?
2023. júl. 13. 09:56
 9/14 anonim ***** válasza:
2023. júl. 13. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is ugyanez a helyzet fél éve, csak én 22 vagyok… Nálunk nem az erotikus fotók a problémák, vagy ilyesmi. Egyszerűen olyan az életvitelünk és sokat veszekedünk a háztartáson. Sajnos a sok elutasítás engem is megviselt annyira, hogy már azon gondolkodom, hogy kikacsintgatok a kapcsolatból és ha lesz biztos, akkor itt hagyom a francba… Hiába a szeretet, úgy érzem, hogy elsorvadok a partnerem mellett. Szinte érzem én is, ahogy huny ki az élet a szememből, pedig nem vagyok vállalhatatlan nő, sőt.
2023. júl. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!