Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nagy veszekedés után mennyi idő kell, hogy újra szexelni tudjatok a pártokkal?
Tudom, hogy a nők máshogy működnek mint a férfiak, a férfi általában képes a szexre kb bármikor, a nők ugye inkább érzelmi alapon működnek, tehát gondolom előbb érzelmileg vissza kell zökkenjetek/rázódjatok egy nyugodtabb állapotba.
De mégis mennyi idő kell számotokra ehhezz, ha már pl több hónapja, éve párkapcsolatban vagytok?
Attól függ, hogy sikerült lezárni. Egy békülős szexre szinte azonnal kapható vagyok.
De amíg a veszekedés nincs rendezve, addig nincs szex.
" a férfi általában képes a szexre kb bármikor"
Imádom, hogy úgy jelentesz ki ilyet, hogy az életben nem voltál meg férfival heteró kapcsolatban:D
Tehát fogalmad nem lehet róla.
"nők ugye inkább érzelmi alapon működnek"
4 milliárd emberről beszélsz éppen.
Nincs olyan, hogy "a nők"
Kémia függő,nem veszekedés függő.
Valakivel a veszekedés hevében is izgalmas a szex, más meg akkor se kell neha ha veszekedés sincs.
Én az olyan nagy veszekedésekre gondolok, ahol az egyik fél összeszedi kb a cuccait és elindul haza kb.
Tehát tényleg ez a krva nagy veszekedés, amikor sok sérelem hirtelen, durván kiömlik a felekből és hirtelen felindulásból a másik pakol....aztán kicsit lenyugodva kitisztul a dolog. És ilyenkor jön a nyugodtabb, higgadtabb beszélgetés, amiben nem ordítva, kígyót békát üvöltve kiabálnak a felek egymással, hanem normálisabb hangnemben kommunikálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!