Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők, nagy veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, nagy veszekedés után mennyi idő kell, hogy újra szexelni tudjatok a pártokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a nők máshogy működnek mint a férfiak, a férfi általában képes a szexre kb bármikor, a nők ugye inkább érzelmi alapon működnek, tehát gondolom előbb érzelmileg vissza kell zökkenjetek/rázódjatok egy nyugodtabb állapotba.

De mégis mennyi idő kell számotokra ehhezz, ha már pl több hónapja, éve párkapcsolatban vagytok?

2023. júl. 12. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy sikerült lezárni. Egy békülős szexre szinte azonnal kapható vagyok.

De amíg a veszekedés nincs rendezve, addig nincs szex.

2023. júl. 12. 09:34
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem szoktunk veszekedni.
2023. júl. 12. 09:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy írták előttem is, előtte rendezni kell a nézeteltérést, és ha nem volt olyan komoly dologról szó, utána helyre áll a béke és ezzel a szex is.
2023. júl. 12. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem beszéljük normálisan, ha békével zárul a veszekedés, akkor akár aznap, ha napokig nem szólunk egymáshoz, nyilván akkor nincs szex. De nekem sem voltak nagyon veszekedős kapcsolataim, talán 1-2x fordult elő ilyen életemben, hogy 1-2 napig mosolyszünet volt.
2023. júl. 12. 10:00
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

" a férfi általában képes a szexre kb bármikor"

Imádom, hogy úgy jelentesz ki ilyet, hogy az életben nem voltál meg férfival heteró kapcsolatban:D

Tehát fogalmad nem lehet róla.

"nők ugye inkább érzelmi alapon működnek"

4 milliárd emberről beszélsz éppen.

Nincs olyan, hogy "a nők"

2023. júl. 12. 10:08
 6/16 anonim ***** válasza:
23%

Kémia függő,nem veszekedés függő.

Valakivel a veszekedés hevében is izgalmas a szex, más meg akkor se kell neha ha veszekedés sincs.

2023. júl. 12. 10:11
 7/16 A kérdező kommentje:

Én az olyan nagy veszekedésekre gondolok, ahol az egyik fél összeszedi kb a cuccait és elindul haza kb.

Tehát tényleg ez a krva nagy veszekedés, amikor sok sérelem hirtelen, durván kiömlik a felekből és hirtelen felindulásból a másik pakol....aztán kicsit lenyugodva kitisztul a dolog. És ilyenkor jön a nyugodtabb, higgadtabb beszélgetés, amiben nem ordítva, kígyót békát üvöltve kiabálnak a felek egymással, hanem normálisabb hangnemben kommunikálnak.

2023. júl. 12. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Általában akkor tudunk egy veszekedés után eljutni idáig, ha legalább minimálisan sikerül rendezni a dolgot. Ez nagy balhékra igaz. Apró nézeteltéréseknél nem kell sok idő, ott gyorsan elillan a méreg, kb egy poénnal el tudja venni a férjem a dolog élét, és onnan már könnyen elcsábítható vagyok.
2023. júl. 12. 10:29
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
Hát ha nagy dolog, akkor kell egy nap, de akkor minden meg legyen beszélve
2023. júl. 12. 10:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs megbeszélve, addig nem tudok túllépni rajta.
2023. júl. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!