Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek??
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Én 40, a férjem 41 éves. Fél éve élünk együtt, nekem 3, neki 1 gyermeke van. 6 és 16 év közöttiek a gyerekek.
Abba a városba költöztünk, ahol a férjem él már 41 éve.
Nekem itt mindenki idegen.
A gyermekeim osztálytársainak a szüleivel vagy csak szimplán a játszótéren az anyukákkal képtelen vagyok ismerkedni, mert folyton az kattog a fejemben, hogy mi van, ha anno vagy huszon évvel ezelőtt pont azzal a nővel volt sze.xu@lis viszonya, vagy csak or@lis s.ex. Mert voltak olyan nők, akikkel volt "úgy" együtt bulik után a Férjem tízen, huszon egy néhány évesen. Vagy pont annak a nőnek udvarolt, akivel épp beszélgetek. Ez annyira zavar, hogy senkit nem ismerek ebben az idegen városban és ismerkedni sem tudok, mert félek, hogy pont olyan nővel akadok össze, akihez anno a Férjemnek volt köze.
Titeket zavar az ilyesmi? Mit tudtok tanácsolni? Már bele őrülök azt érzem ebbe az egészbe, hogy jó lenne, ha lennének itt ismerőseim, de nem akarok olyat, akihez volt köze a Férjemnek.
Köszönöm szépen a véleményeteket!
Költözzetek a te városodba. Akkor neked nem lesz ilyen gond.
Csak a férjed fogja kerülgetni a pasikat akiket leszoptàl, vagy akik partiba vágtak részegen egy buli után.
Jesszus ember.....ezen az oldalon egyre több marhaságokat kérdeznek az emberek.
Ennyi erővel akkor ahogy az egyes írta....
Meglepő hogy ennyi évesen fellép ez a probléma, huszonéveseknél szokott ez gond lenni, mikor belegondolnak hogy a párjuk farka bizony másban is járt már…
Hogy mit tegyél ellene? Javíts az onertekeleseden, ha valami a múlt akkor nem mindegy? Te sem vagy szent valószínűleg, gondolj bele ha a férjed eléd állna azzal hogy ő nem akar megismerni senki hátha egyszer leszoptad egy buli után…
Ha már semmi közük egymáshoz akkor az a múlt… és sajnos/nem sajnos egy embernek 20 évesen is van múltja és 40 évesen is
Magadat hergeled fölöslegesen.
Barátkozz bátran azokkal, akikkel szimpatikusak vagytok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!