Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltek attól hogy megöregszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltek attól hogy megöregszik a párotok?

Figyelt kérdés

Ha egy személy öregszik, idővel egyre csúnyább lesz.

Csak én tartok ettől?

2023. júl. 11. 20:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%

"Egy pár statisztikailag akkor tud együtt megöregedni és legtovább együtt lenni, ha a nő 8-10 évvel idősebb."

valamit félreértesz - az, hogy a nők átlagban 8-10 évvel tovább élnek, nem azt jelenti, hogy egész életükben 8-10 évvel jobb karban van a szervezetük a velük egyidős férfiakhoz képest.

2023. júl. 12. 00:10
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

23

A férfiak szervezete egy hangyányival sincsen jobb állapotban, mint egy azonos korú nőé, csak szeretnétek hinni. Ráadásul pont 50-60 felett robbannak le jobban a férfiak. Nem is tudom, honnan szeditek, hogy egészséges 40-es nő egy nyugdíjas 60 körüli, feletti pasira vágyik. Szánalmasak vagytok, aztán megy a hiszti a nők elvárásairól, meg hogy nem találtok nőt, mert nekik(!!! ???) magasak az igényeik. Röhej. Nézzetek már magatokba!

2023. júl. 12. 01:10
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Csak az fel akinek 20 evvel idosebb a parja illetve ha picivel fiatalabb is akkor meg azert mert nem jo a genetikaja es a korahoz merten latszik rajta az oregedes.
2023. júl. 12. 01:47
 24/32 anonim ***** válasza:
33%

"A férfiak szervezete egy hangyányival sincsen jobb állapotban, mint egy azonos korú nőé, csak szeretnétek hinni."

sehol nem írtam, hogy jobb állapotban van a férfiak szervezete az azonos korú nőkhöz képest

"Nem is tudom, honnan szeditek, hogy egészséges 40-es nő egy nyugdíjas 60 körüli, feletti pasira vágyik."

sehol nem írtam ilyet és én sem tudom, mások honnan szedik

"Szánalmasak vagytok, aztán megy a hiszti a nők elvárásairól, meg hogy nem találtok nőt, mert nekik(!!! ???) magasak az igényeik."

nem szoktam ilyen ügyben hisztizni, főleg nem úgy, hogy nős vagyok

"Röhej. Nézzetek már magatokba!"

miután totál belelovaltad magad és hozzám vágtál egy egész sor olyan dolgot, amit még csak távolról sem említettem, szerintem nem én vagyok az, akinek magába kéne néznie

2023. júl. 12. 02:01
 25/32 anonim ***** válasza:
Én nem attól félek, hogy csúnyák leszünk, de igen, félek az öregedéstől. Most még mindennap vannak szenvedélyes csókok, van erőnk bármire, odavagyunk egymásért, stb. 70 évesen már max szájrapuszi lesz, lehet, hogy el kell látnunk a másikat, ha egyikünk leépül, nem lesz már mindenre energia, pl buli, utazás, szex. Lehet nem is fogunk már vonzódni egymáshoz.
2023. júl. 12. 07:59
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. júl. 12. 08:47
 27/32 anonim ***** válasza:

és hogy felpontozta mindenki a #24-es veszekedést, pedig tényleg semmi egyebet nem írtam, mint hogy a nők az élet fiatalabb részében jellemzők nincsenek 8-10 évvel jobb állapotban a velük egyidős férfiaknál.

úgy tűnik, itt már azzal kihúzza az ember a gyufát, hogy férfi.

2023. júl. 12. 10:01
 28/32 anonim ***** válasza:
55%
Mindig az incelek nyugtatják magukat azzal a gondolattal, hogy de ők legalább úgy öregszenek mint a jó bor, a nő meg mint a tej, és na majd eljön az az idő amikor a sok-sok nő aki kikosarazta őket, majd bőgve áll az ajtajuk előtt... játszódik le a fejükben, miközben lesöprik a zsíros csipszmorzsát a pecsétes pólójukról, és nagyot húznak a Kőbányaiból, és átfut a fejükön hogy fel kéne néha tápászkodni, de az összeroskadt kanapé olyan kényelmes.
2023. júl. 12. 11:05
 29/32 anonim ***** válasza:
30%

#30 pont nem az incelek szokták magukat ilyenekkel ámítani. ők 30 felett teljesen be vannak parázva, hogy már milyen öregek, és még mindig szüzek.

úgy tűnik, minden, kicsit is nem szimpatikus férfi rögtön megkapja az incel jelzőt.

2023. júl. 12. 11:47
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Abban sem vagyok biztos, hogy csúnyább lesz.

Amikor általános iskolás voltam, olyan 12-13 éves, és komolyabban elkezdtek érdekelni a csajok, soha nem értettem, hogy egy huszonéves nőben, de akár mondjuk egy végzős gimisben is, hogy mi lehet a vonzó? Öregesnek tűntek nagyon. Aztán amikor 18 lettem, akkoriban egyáltalán nem tűntek már annak, sőt, kifejezetten fiatalosnak, szexinek, és energikusnak láttam legtöbbjüket. Viszont mondjuk a 30 körülieket már bizony öregnek láttam. Most 30 fölött vagyok, és a legtöbb harmincas nőt simán fiatalnak és szépnek látom. Egész biztos vagyok benne, hogy ha mondjuk nyugdíjas leszek, és ideális esetben a barátnőm még mellettem lesz, nem fogom sem öregnek, sem rondának látni.

De ha netán mégis... akkor sem az a lényeg. A szerelem nem pusztán valami külsőségnek szól.

2023. júl. 12. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!