Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltek attól hogy megöregszik a párotok?
Figyelt kérdés
Ha egy személy öregszik, idővel egyre csúnyább lesz.
Csak én tartok ettől?
2023. júl. 11. 20:10
11/32 anonim válasza:
Te is oregszel és rondabb leszel
12/32 anonim válasza:
En attol felek, hogy nem egyforman oregszunk es rozogabb lesz. Es akkor pl egyensulyozni kell az en is hozzaoregszem, es a nelkule kirandulok kozott.
13/32 anonim válasza:
Én inkább attól felek, hogy nem öregszik meg.
14/32 anonim válasza:
Nekem ez nem hogy elvesz, hanem hozzáad jelenleg a házasságomról fejemben élő képhez. Talán túl nyálas, meg romantikus, de nekem arról, hogy elképzelem őt öregen, egyből az jut eszembe, hogy milyen csodás dolog lesz vele együtt megöregedni. És hogy a huncut mosolya milyen jól fog majd neki állni még akkor is... meg hogy milyen zsivány lesz, hogy fogja ugratni az unokákat... és már ide látom, hogy mikben lesz piszok zsémbes 😄 Szóval nem ijeszt meg egyáltalán, biztos vagyok benne, hogy ő is mindent meg fog tenni érte, hogy azért ne hagyja el magát, amennyire lehet, fizikailag és szellemileg is fitt maradjon. Nekem is ez a célom. Az öregedés pedig az élet rendje, de ha kéz a kézben csinálhatjuk végig, én nagyon boldog leszek.
15/32 anonim válasza:
A nagyobb gond szerintem az, ha lelkileg nem egyszerre öregedtek. Mi pl. egyidősek vagyunk a férjemmel, 47 évesek, de borzasztóan papásodik, én pedig rengeteget vagyok kamaszok között, akik fiatalon tartanak. Bevallom, néha már idegesít az öregemberesedése, és az is, hogy míg én odafigyelek a külsőmre, ő nem. (Higiénia megvan, de borzasztóan meghízott.) Távolodunk sajnos :(
16/32 anonim válasza:
10-eske! Pont hogy az egyidőseknél probléma az öregedés. A férfiak genetikailag később öregednek! Nagyon tré ha 40-50 évesen egy nyanyával jelensz meg! Minimum 10 év korkülönbség kell! Különben úgyis elválik a pasi egy fiatalabb nőért!
17/32 anonim válasza:
"A férfiak genetikailag később öregednek"
Csak szeretnéd hinni. Jóval előbb lepukkannak, 10 évvel kevesebbet élnek. Betegessebbek is.
18/32 anonim válasza:
Egy pár statisztikailag akkor tud együtt megöregedni és legtovább együtt lenni, ha a nő 8-10 évvel idősebb.
19/32 anonim válasza:
"De ugyanúgy tudok vonzódni hozzá. Ilyen a szerelem."
...ami szépen átalakul közeli családtag/barát jellegű szeretetté, ha már mint nő/férfi nem igazán látod vonzónak.
20/32 anonim válasza:
"Féltek attól hogy megöregszik a párotok?"
Igen. Meg attól is, hogy én is.
Most őszintén: ki nem? Megöregedni szívás, kívülről-belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!