Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes 2nap után beszélni róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes 2nap után beszélni róla?

Figyelt kérdés

Volt egy konfliktus közöttünk ( barátnőm es a családom kozott) ahol részben mindkét fél álláspontja igaz.

Ezt " rábeszélés " útján megoldottam. De én nem mondtam mi a véleményem mert jobbnak láttam nem olajat önteni a tűzre mivel így is sírt és jobbnak láttam ha bnőm lenyugszik.

(Nem tudom hogy lehetne ezt úgy elmondani h ne lecseszve érezze magát..meg hibásnak mert minden ilyennél ezzel jön..)

2023. júl. 10. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így senki nem tudja neked megválaszolni.

Ha érdemi választ akarsz akkor írd le rendesen mi történt.

2023. júl. 10. 14:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
De, pont az a célod, hogy még egyszer le tudd cseszni, hogy tovább érezze magát xarul. Írod, hogy mindkét félnek van igazsága. A szüleiddel mégsem szeretnéd újra lemeccselni. Mi a gond? Anyádat nem tudod megbőgetni? Ott nem vagy ilyen tökös kemény csávó, aki napokig osztja a frankót? Csak a barátnőddel?
2023. júl. 10. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Te a családodnak adsz igazat ezek szerint? Mert az elején azt írtad, hogy mindkét félnek igaza van. Amúgy meg de, neked kellene kiállni a barátnődért a családoddal szemben, nem pedig visszahúzódni a konfliktustól.

De könnyebb lenne véleményt mondani, ha leírnád, hogy nagyjából mi a konfliktus.

2023. júl. 10. 14:47
 4/14 A kérdező kommentje:
2023. júl. 10. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Elolvastam. Nekem ez olyan vihar a biliben történet. Semmi sérelem nem történt, ha jól sejtem, a lány is odaért a szülinapra, anyukádék is túlélték, hogy késett. Azt szerintem te is láthatnád, hogy a szüleid hibáztak, nem szóltak előre, hogy változott a menet. Ez nem világos neked? Máskor tájékoztassanak előre, és akkor nem lesz félreértés.
2023. júl. 10. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak te akarsz most konfliktust generálni , úgy tűnik a többiek már túl vannak az eseten csak te rugózol rajta, hogy mikor maxolhatod ki az én megmondtam életérzést
2023. júl. 10. 16:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Tesóm ma mondta ugyanazt ami az én véleményem is
2023. júl. 10. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És mi a te véleményed? Az nem derült ki.
2023. júl. 10. 16:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tessek, akkor itt a mai parkapcsolatok lecke leirom, hogyan kell felnott modra viselkedni ilyen szituacioban. Mindket nemre ervenyes.

1. Ha vita van a baratnod/baratod es barki kozott, akkor nem behuzott farokkal felvatlva drukkolsz, hanem kiallsz mellette. Akkor is, ha nincs igaza, vedd meg a ra zaporozo megjegyzesektol. Figyelmeztesd a masik felet, hogy ne lepje tul a hatarokat, ne kritizaljon, ne fenyegetozzon, no oktassa ki, tartsa meg maganak a mondanivalojat. Ez az elvarhato alap.

2. Hazamentek es megbeszelitek, hogy mi volt ez, es kettesben elmondod neki, hogy bar az o partjara alltal, ez rem kellemetlen volt, mert nem volt igaza es ezzel nagyon kinos helyzetbe hozott teged. Tehat erzelmileg kozelited meg a temat, a sajat erzeseidrol beszelsz, es ennyi.

Ha a baratnod/baratod nem valtoztat a viselkedesen, es folyamatosan konfliktust general a viselkedese, akkor elbucsuzol tole. En a helyedben a lebaszas helyett egy bocsanatkeressel kezdenem, hogy toketlen voltam es anyucit hagytam a magas lorol beszelni. Szar dolog ez, amikor valaki nem valt le meg az anyjarol, de megesik, majd legkozelebb a sarkadra allsz. Az biztos, hogyha most nekiallsz iteloszeket letrehozni es raolvasod a fejere az osszes bunet, akkor az nem lesz hosszu kapcsolat. Ugyanis nem tudsz benne felnottkent, a valasztott parod megbizhato tamaszakent viselkedni. Ha valakit le kene baszni, az elsosorban itt te vagy, megbuktal a parkapcsolatok targy elso vizsgajan, egy jokora karoval. Ahhoz kepest az o vetsege joval kisebb, nem jeles termeszetesen, de ezzel meg atengedem. Fel kene nonod, az itelkezes egyaltalan nem helyenvalo egy kapcsolatban, meg az sem, hogyha anyad raszabadul a baratnodre, akkor leulsz a sarokba es ragcsalod a popcornt es nezed a catfightot. Na ezert sir a baratnod, es sejti, hogy most fogja kapni a kovetkezo rugast toled, mert latszolag mar paros labbal keszulsz becsuszni. Meg van lehetoseged ezt visszahozni, de ilyen mentalitassal, ahogy most elsz, neked egy kesz aknamezo lesz egy parkapcsolat fenntartasa. Elefant vagy a porcelanboltban, anyunak meg eleg, ha radnez es mar le is mentel kutyaba. Vedd eszre, hogy ez nem is feltetlenul a kesesrol szolt, hanem csak egy apropo volt, ami egy parkapcsolati tesztbe fordult at. Mindenki koromszakadtaig kuzdott az osszes legalis es illegalis fegyvert bevetve, hogy poziciot tudjon fogni a masik karara, te meg elfelejtetted kozolni anyucival, hogy meddig tart az o territoriuma, es hol huzodik a tied. Ha elcsattan egy pofon is, akkor mar meltoztattal volna reagalni? Csak a fizikai bantalmazas a bantalmazas? Kicsit ujra kene gondolnod, hogy milyen megfelelesi kenyszered van a csaladod, es milyen bizalmi viszonyt szeretnel kiepiteni a baratnod fele, mert o most rohadtul nem azt erzi, hogy biztonsagban van melletted. Aztan majd elkerekedett szemekkel nezel, hogy miert mondja ezt, meg a fogalmat sem fogod erteni. Jo reggelt kivanok.

2023. júl. 10. 17:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek.
2023. júl. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!