Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Gyerekként se ahhoz " szoktam" h nyíltan kimondjam mit érzek v gondolok, azt h nekem mi a jó. Sose figyeltek rá,vagy nem vették figyelembe.

Most a kapcsolatomban is ez van, h nem tudom kimondani h mi van. Hanem csak az h " felvet pl valamit" én meg azt csinálom , mint vlmi kötelesség lenne, meg ne legyen gond belőle.

2023. júl. 10. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egyszerűen elmondod, hogy mit akarsz meg mit érzel?

A másik lehetőség, hogy a párod megtanul gondolatot olvasni. Szerintem az első könnyebb.

2023. júl. 10. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd le magadnak egy papírra, majd tükör előtt mondd ki hangosan párszor, s természetesebb lesz utána beszélni a pároddal is róla.
2023. júl. 10. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:
1es Nyilván megpróbáltam elmondani..
2023. júl. 10. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mashogy nem tudod, mint hogy elkezded. Lehet hogy végül szakítás lesz, ha a barátod nem nyitott az őszinteségre, de ha így is lenne, akkor is jobb ha olyat találsz aki mellett önmagad lehetsz.

Ez egy szép folyamat lehet, ahogy megnyílsz, és egyre inkább önmagad lehetsz. Szerintem szeresd ezt a folyamatot. Tök jó, hogy ez így megfogalmazódott benned. Esetleg naplót is vezethetsz, reflektíven, hogy aznap mit akartál volna kimondani, mi sikerült, mit hogy kellett volna máshogy. Valószínűleg nem lesz egy egyszerű menet, lesznek visszaesések, de ez egy nagyon egészséges gondolat és szándék, én drukkolok neked!

2023. júl. 10. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van lehetőséged, fordulj pszichológushoz. Vele gyakorolhatod, hogy hogyan ismerd fel (mert itt kezdődik a probléma) és fogalmazd meg saját magadnak, hogy mit szeretnél.
2023. júl. 10. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt felismerted az már egy hatalmas lépés. Én nemrég világosodtam meg. Pontosan ugyanolyan vagyok, mint amit leírtál. Csakhogy én már 15 éve házasságban élek, van két nagy gyerekem, és most tudatosult, hogy elvesztem valahol útközben. Ne várj ilyen sokáig, mert ennyi idő után már nagyon nehéz visszafordulni. Lehet hogy rámegy a házasságom. Inkább időben kérj segítséget, ha egyedül nem sikerül megnyílni!
2023. júl. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!