Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú pár vagyunk, van két 10 év alatti gyerekünk. A férjem dolgozik én a gyerekekkel itthon vagyok. Én viszem a háztartást és foglalkozok a gyerekekkel 0-24 - ben. Sokszor kivagyok, mert a férjem egyáltalán nem segít itthon. Mit tegyek?
A férj eltart 4 embert, meg fenntart egy házat. Ez tény, ez az anyagi oldala. De mi van a párkapcsolattal? Azon nem segít, hogy ő pénzt keres. Felborul az egyensúly.
Itt most a családi élet, az intimitás hiánya a probléma.
Ilyen no mellett nem csodalom hogy felborul az egyensuly. Gondolom a faszi inkabb elmegy dolgozni mint hogy otthon hallgassa a not hogy neki milyen sok dolga van delelottonkent iskola es ovodaidoben..
Mert fozni kell. Meg minden nap!! mosni, meg takaritani.
Akkor mi a lfszert nem vele beszelsz errol? Vagy mire varsz? Mi beszeljunk a ferjeddel hogy veletek is toltson idot?
Ez sokkal inkabb panaszkodasnak tunik.
67. A tyúk, vagy a tojás esete.
A csávó nem akar tenni, hogy a nőnek legyen kedve a szexhez.
A nőnek meg nincs kedve szexelni, mert a csávója nem ad meg mindent is neki.
Még jogos is lenne, hogy a csávó tegyen érte, ha akar szexet, csak az a baj, hogy ebben a kérdésben a nő sír, tegyen ő érte ha változást akar.
Amúgy meg ilyenkor mindig kibukik, hogy a férfitól várnátok el mindent, azt majd esetleg adtok is érte valamit ha van hozzá kedvetek.
Ki az a "ti"? :D Én nem ilyen hulladék emberrel vagyok együtt, nincs problémám azzal, hogy figyel-e rám, és szexet is kívánom vele.
De sose feküdnék le senkivel olyan alapon, hogy majd azért cserébe legyen hajlandó foglalkozni velem és a saját gyerekével, sem akkora senkiként nem tekintenék magamra soha, hogy én nem tudok adni a szexen kívül semmit egy férfi számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!