Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Középkorú pár vagyunk, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú pár vagyunk, van két 10 év alatti gyerekünk. A férjem dolgozik én a gyerekekkel itthon vagyok. Én viszem a háztartást és foglalkozok a gyerekekkel 0-24 - ben. Sokszor kivagyok, mert a férjem egyáltalán nem segít itthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha hazajön a munkából terített asztallal és ebéddel várom. Csomagolok neki másnapra kaját minden nap, ha munkába megy. Ha szabadnapos akkor se segít semmit. Hétvégén strandon voltunk. Ő a felnőtt medencében én a két gyerekkel a pancsolóba. Teljesen úgy érzem, hogy a cselédje vagyok nem a felesége. Ha erről próbálok beszélni vele, állandóan nagy veszekedés lesz belőle. Mert ő szerinte mindent megtesz értünk és foglalkozik velünk. Sokszor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább,de persze itt vannak a gyerekek. Értük még próbálok kitartani, de már egyre nehezebb.
2023. júl. 10. 03:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
90%
44# Csak azért nem kellene kommentelni hogy beszólj. Az anyaság igenis 0-24 órás készenlét, ha nem is foglalkozik minden percben a gyerekekkel, bármikor elérhetőnek lenni, igen, még akkor is, ha intézményben van a gyerek, baromi kimerítő, ha az ember nem számíthat segítségre, egy olyan társra, aki ebben a felelősségben partner, akkor is, ha dolgozik. A másik, hogy vidéken azért hatványozottan nehéz, ahogy a kérdező is írja, kertes ház, csekély munkalehetőség. Én pl budapesti vagyok, kétszobás lakásban élek, dolgozom, a háztartás elvégzése így is robot, amiből nincs menekvés, pedig messze nem olyan sok, mint egy vidéki családi házban. És baromi fárasztó menedzselni a gyerek összes dolgát is, mikor végre leülhetnél pihenni egy órát. Másrészt viszont tény, hogy a gyereket bent lehetne hagyni délutánig az óvodában, és az is, hogy egy ilyen díszpinty mellett, mint a kérdező férje igenis foggal körömmel kellene keresni valami munkalehetőséget, mert baromi kiszolgáltatott helyzetben vagy, az életed beszűkült, és évek múlva, leépült emberi kapcsolatokkal, belefásulva a háztartásba, kilátás nélkül normális nyugdíjra, stb, még rosszabb helyzetben leszel, főleg, ha a férjed esetleg talál mást, aki nincs kicsavarva mint egy mosogatórongy. Vagy gondold át, hogy egy ilyen emberre számíthatsz-e, ha esetleg megbetegszel.
2023. júl. 10. 18:22
 52/73 anonim ***** válasza:
85%

"Köze annyi van, hogy el tudom képzelni, ilyen szexualitással milyen párt választ magának az átlag nő."

És a szex kategória a bizonyítékod? Ahol a legtöbb "női" válaszoló pasas?

2023. júl. 10. 18:27
 53/73 anonim ***** válasza:
69%
Fürdeted a 8 éves gyereket? 0-24-ben mosol, főzöl takarítasz? Más mindezt munka mellett megcsinálja. Ha egy csecsmővel és egy 2 évessel lennél otthon, akkor igen, 0-24 lenne, de egy iskolással és egy óvódással? Az nem okés, hogy a férjed leszarja a gyerekeket, de ne állísd már be úgy, hogy milyen nehéz életed van háztartásbeliként.
2023. júl. 10. 19:24
 54/73 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan en sem ertem ezt. Nehogy mar egy 8eves ne tudjon kurdeni egyedul.. vagy feloltozni. Onallosagra kene nevelni es tobb idod lenne.

Mondjuk oktoberben biztos nem nyirsz fuvet es kertet sem gondozol. Es foleg nem mosol minden nap.

Nyilvan a ferjed is ludas. De te itt martirnak allitod be magad.

2023. júl. 10. 19:30
 55/73 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó válaszoló, mindenképp szülök legalább még ötöt . De csak amiatt, hogy soha életemben ne kelljen dolgozni.
2023. júl. 10. 19:44
 56/73 anonim ***** válasza:
81%

Kicsit el vannak kapatva a gyerekek. Az enyémek között 20 hónap van, gondolhatod, hogy napirend és szabályok nélkül megkattantam volna. Dolgozom is, mióta a kicsi 3 éves.

De!! Apjuk mellettem áll, akkor is, ha este jár haza meló miatt. Én viszem munka és gyerek mellett a háztartást, de a gyereknevelésben nincs vita, támogat. Egységfront van. Azért nehéz neked a gyereknevelés, mert mindenhogy egyedül vagy. Nálunk idős néni szittelte a gyerekeket, amíg ovisok voltak, igaz, neki ment a fél fizetésem, de dolgoztam. Gondold át, mit lehetne. Ha lesz meló, lesz megoldás. Pl. igaz, kellett bicikli, most meg autó, de ha van meló, pénz, könnyebb.

2023. júl. 10. 20:33
 57/73 anonim ***** válasza:
90%

4 és 8 éves gyerekek mellett bőven el lehet menni dolgozni.

Ilyen herétől, mint a férjed, meg el kell válni. Költözz egy lakásba, máris marad egy csomó időd, amit a kerten megspórolsz. Nagy változás nem lesz, mert a férjed eddig se segített semmiben.

Csak ehhez ugye önálló kereset kell. Ha mégis gondolkodnál valami munkán, akkor ez egy egész jó ötlet, hogyan tudnád rendbe tenni az életed. Az is lehet, hogy útközben a férjed is észhez tér, ha látja, hogy komolyan gondolod.

2023. júl. 10. 21:45
 58/73 anonim ***** válasza:
Igazából már semmit se tehetsz
2023. júl. 10. 22:46
 59/73 anonim ***** válasza:
82%

Milyen "here", amikor eltartja a férje a gyerekekkel együtt?

Persze, váljon el, menjen albérletbe, tartsa el egyedül a gyerekeket, mert ez anyagilag olyan egyszerű. Ettől aztán rendbe jönne az élete.

Meg kell beszélni a férjeddel normálisan, és nem veszekedve, hogy mit szeretnél. Nem a válás a megoldás.

2023. júl. 10. 22:49
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

Magával együtt 4 embert eltart, fenntart egy 150nm-es házat a mai rezsiárak mellett, és here? Csináljatok utána :D

Meg vagyok győződve arról, hogy ha egy 8 éves gyereket fürdetnek, az káros a fejlődésére nézve! De a 4 évesnél se normális már. A gyerekekről lassanként le kell tudni válni, nem csecsemők már. Itt egy pszichológusnak sok munkája lenne.

2023. júl. 11. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!