Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik hibádból tanultàl eleddig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik hibádból tanultàl eleddig?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Az összesbol és egyiket sem követtem el kétszer.

Az emberek többsége viszont többször elköveti ugyanazt a hibát és akkor sem tanul semmit sem.

2023. júl. 9. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem keverem a munkát a magánélettel (főleg ha olyanok a kolléganők akik féltékenyek és mindenbe belepofáznak, keverik a sz_rt), vagyis főnökkel, kollégával nem kezdek bármennyire is tetszik.
2023. júl. 9. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Főnökkel én sem kezdek többet 🤣
2023. júl. 9. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Sokból. De van amiben többször is fogok hibázni, főként a nőkben.
2023. júl. 9. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Az a legfőbb tanulsága annak,hogy három kapcsolat után, évek óta ismét magányos vagyok :

nem szabad agyonszeretni, agyonfélteni a másikat,nem kell állandóan gondoskodni,sem pátyolgatni. Lelkileg nem jót tettem a párjaimnak,ez is lehetett,hogy most ezért nincs senkim.

Sajnos arról nem tehetek, hogy bennem több az empátia és a felelősségérzet, mint a nagy átlagban ...

F

2023. júl. 9. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

A vonzódás nem választás kérdése.

Hiába szimpatikus valaki és a legjobb ember a földön, ha nem érzem egyből azt hogy "úúristen :)" akkor nem fog működni.

2023. júl. 9. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira érdekel, mit gondol rólam az első randin a srác, vagyis persze a legjobb formámat hozom, de nem stresszelek rajta. Volt még frissen érettségizett lánykoromban egy első randim, ültünk a Margitszigeten és valami kéregetős "alapítványnak adom a pénzt" emberke odajött, hogy adjunk neki. Én meg úgy voltam vele, ha mondom, hogy nincs pénzem, az gáz, mert akkor azt hiszi a srác, hogy nem készültem pénzzel és tőle várom el, hogy mindenemet fizesse. Ha nem adok, paraszt vagyok és milyen már az, ha nem jótékonykodok. Úgyhogy adtam. Na, ilyet már nem csinálok, utálok pénzt adni kéregetőknek. Évekkel később egy másik sráccal első randiztam és odajött megint valaki, neki végig sem hagytam, hogy mondja, elküldtem. De nem csak erről van szó, hanem én azt hittem sokáig, hogy az egy kiváltság, ha randizik velem valaki és akkor nekem tökéletesnek kell lennem, nem mertem önmagamat adni, féltem, hogy nem jövök be neki. Ezt elengedtem. Ja, és semmivel nem tartozom azért, mert meghívott egy italra.
2023. júl. 10. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem én veled randiztam akkor és igencsak bejöttél, de öt közül kellett választanom bébi.
2023. júl. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!