Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelnéd, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnéd, ha a párod durván minősítené azt a szakterületet, amin te tanultál, ami a szakmád?

Figyelt kérdés

Mindenki gondolja végig, mit tanult az egyetemen, miről van diplomája.

Most képzeljétek bele magatokat abba a helyzetbe, hogy a párotok rohadéknak és gec*nek, ku*vának és szemétládának és minden effélének nevezné az adott szakma képviselőit, és egészében leszólná azt a tudományterületet, amit ti szerettek, ahonnan a diplomátok van.

Miközben tudja, hogy ti szeretitek a szakmátokat és érdekesnek találjátok azt a területet.

Teszi azt azért, mert bár ő másik területen végzett, de volt olyan tanára az egyetemen meg olyan tárgya, amit a te képzési területedről tanított valaki, kudarcok érték, és emiatt rühelli az egészet.

És ezt mondja, mondja, nincs tekintettel rátok, hogy ezzel mégiscsak megsért, és mondja annak ellenére,h. több mint 10 éve történt ez vele.

És még ő van kiborulva, ha mondod neki, hogy lécci ezt tovább ne...

2021. okt. 7. 22:07
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy nem kezelném. Mi dolgom egy ilyen frusztrált p-öccsel?
2021. okt. 7. 22:09
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném ha beleszólna a munkámba, hogy mit hogy csináljak.

Egy sírásó

2021. okt. 7. 22:09
 3/39 A kérdező kommentje:

2. nem szól bele a munkámba, félreérted.

csak utálja a szakomat és mindenkit, aki ott végzett.

2021. okt. 7. 22:11
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk akkor lehetett volna annyi esze, hogy nem jön össze onnan jövő személlyel.

Nyilván rosszul esne, de most erre mit lehet mondani? Ha ez tíz éve ilyen, akkor elég mélyem gyökerezik. Meg kell próbálni valami kompromisszumot kötni, vagy ha nem megy, akkor el kell válni.

2021. okt. 7. 22:21
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy sűrűn visszatérő téma itt az oldalon sajnos. :/

Exem részéről én is megtapasztaltam, milyen, ha leszólnak. Az a különbség, hogy én legalább tudtam diplomát szerezni, míg ő 8 éve tanult villamosmérnöknek, de fizikából még mindig 0 pontos ZH-t írt. Ettől még nem felejtette el éreztetni, hogy én könnyebb szakon voltam, meg könnyebb életem is van, csak azért sikerülhetett. Még véletlenül sem azért, mert energiát, időt fektettem be, a nehezebb tárgyakat reggeltől estig, megállás nélkül tanultam. A diplomaosztómra konkrétan el sem jött, pedig csak 25 percet kellett volna buszoznia az egyetemre.

Én szakítással kezeltem, bár nálunk nem csak ez volt a gond. De te sem vagy köteles eltűrni, hogy folyton leszólják a diplomádat, ráadásul pont az az ember, akinek a legjobban kellene szeretnie, és veled örülnie a sikereidnek. Hiszen a párod.

2021. okt. 7. 22:21
 6/39 anonim ***** válasza:
93%
Aki ilyen régről nem képes ilyen lényegtelen dolgokat feldolgozni, az mégis milyen lelki egészségű ember lehet? Már emiatt szakítanék, pláne ha ilyeneket mond. Csak frusztrálja, hogy neked nem, hogy nem okoz gondot a terület, de még szereted is, őt meg anno kudarcok érték. Tessék már felnőni, az ilyennek 0 érzelmi intelligenciája van.
2021. okt. 7. 22:26
 7/39 A kérdező kommentje:
6 azért nem lényegtelen, mert most dr. x. y. lehetne, de elbukta.
2021. okt. 7. 22:30
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor újra is próbálhatná, nem kéne egy régi sebet így őrizgetni, te meg tűrd, hogy így nyilatkozik a te területedről. Én is buktam egyetemen, pl anatómiából 2x is, harmadszorra is csak kettessel csúsztam át. Rengeteget bőgtem, utáltam mint a szart, teljesen kiidegelt, ha csak ránéztem a könyvre. Nekem se jó élmény, az egyszer biztos. De most akkor szóljam le az orvosokat? Vagy azt aki szereti az anatómiát tanulmányozni? Hát istenem, hol érdekeljen ez engem, mások milyen viszonyban vannak a tárggyal? Ha a férjem nem tudom, gyógytornász lenne, és imádná, akkor az bárhol elfogadható viselkedés lenne részemről, ha így beszélnék róla? Biztos hogy nem.
2021. okt. 7. 22:41
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval 10 éve rossz tapasztalata volt az egyik tanárával és emiatt leszólja az egész szakmát és úgy szidja előtted, hogy pontosan tudja, hogy te ezt szereted és ebben dolgozol és így teljesen érthető módon rosszul esik. Felettébb intelligens és felnőttes a hozzáállása. Egyrészt nem hinném, hogy csak a tanár hibája lenne, hogy kudrac érte, feltehetően ha többet tanul és jobban igyekszik, akkor sikerült volna, de még ha könnyebb is mást hibáztatni, azért nem kéne kiterjesztenie az utálatát egy teljes szakterületre és főleg nem előtted ócsárolnia.
2021. okt. 7. 22:43
 10/39 A kérdező kommentje:
8 de nem próbálhatja újra, ez speciális képzés, kimerítette a lehetőségeit.
2021. okt. 7. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!