Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnéd, ha a párod durván minősítené azt a szakterületet, amin te tanultál, ami a szakmád?
Mindenki gondolja végig, mit tanult az egyetemen, miről van diplomája.
Most képzeljétek bele magatokat abba a helyzetbe, hogy a párotok rohadéknak és gec*nek, ku*vának és szemétládának és minden effélének nevezné az adott szakma képviselőit, és egészében leszólná azt a tudományterületet, amit ti szerettek, ahonnan a diplomátok van.
Miközben tudja, hogy ti szeretitek a szakmátokat és érdekesnek találjátok azt a területet.
Teszi azt azért, mert bár ő másik területen végzett, de volt olyan tanára az egyetemen meg olyan tárgya, amit a te képzési területedről tanított valaki, kudarcok érték, és emiatt rühelli az egészet.
És ezt mondja, mondja, nincs tekintettel rátok, hogy ezzel mégiscsak megsért, és mondja annak ellenére,h. több mint 10 éve történt ez vele.
És még ő van kiborulva, ha mondod neki, hogy lécci ezt tovább ne...
Nem szeretném ha beleszólna a munkámba, hogy mit hogy csináljak.
Egy sírásó
2. nem szól bele a munkámba, félreérted.
csak utálja a szakomat és mindenkit, aki ott végzett.
Mondjuk akkor lehetett volna annyi esze, hogy nem jön össze onnan jövő személlyel.
Nyilván rosszul esne, de most erre mit lehet mondani? Ha ez tíz éve ilyen, akkor elég mélyem gyökerezik. Meg kell próbálni valami kompromisszumot kötni, vagy ha nem megy, akkor el kell válni.
Ez egy sűrűn visszatérő téma itt az oldalon sajnos. :/
Exem részéről én is megtapasztaltam, milyen, ha leszólnak. Az a különbség, hogy én legalább tudtam diplomát szerezni, míg ő 8 éve tanult villamosmérnöknek, de fizikából még mindig 0 pontos ZH-t írt. Ettől még nem felejtette el éreztetni, hogy én könnyebb szakon voltam, meg könnyebb életem is van, csak azért sikerülhetett. Még véletlenül sem azért, mert energiát, időt fektettem be, a nehezebb tárgyakat reggeltől estig, megállás nélkül tanultam. A diplomaosztómra konkrétan el sem jött, pedig csak 25 percet kellett volna buszoznia az egyetemre.
Én szakítással kezeltem, bár nálunk nem csak ez volt a gond. De te sem vagy köteles eltűrni, hogy folyton leszólják a diplomádat, ráadásul pont az az ember, akinek a legjobban kellene szeretnie, és veled örülnie a sikereidnek. Hiszen a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!