Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolati alappilléreitek vannak?
Gondolom a kérdező a lefektetett szabályokra, elvárásokra gondol.
Ha én újra férjhez megyek valaha, egyrészt, nem támasztok irreális elvárásokat, nem várok el olyat, amit én sem tudnék betartani.
Az őszinteség alap, viszont, mivel nő létemre a monogámiában nem hiszek, így a fogadalmak között a hűség biztosan nem szerepelne. Fontosabb, hogy egymás támaszai lehessünk, azonos gondolkodásmód, ilyenek...
Hasonló vilagnézet (vallas, politika, család, társadalmi kérdések)
Hasonló érdeklődési kör
Hűség, őszinteség
Jó kommunikáció
Tudjon bánni a pénzzel
Káros szenvedélyektől mentes
Semmi komolyabb pszichés probléma, agresszió, kontroll, túlzott féltékenység ne legyen
N
Hát kérdező, szerintem jó lenne, ha kifejtenéd mire is gondolsz, mert nekem pl azt jelenti a kérdés, hogy milyen alapértékek, tulajdonságok vannak amire épül a kapcsolat, ami igazán jellemzi, mások meg pl alap elvárásoknak vagy közös pontoknak vagy lefektetett szabályoknak értelmezi.
Szóval jó lenne, ha kifejtenéd mit is akarsz pontosan megtudni.
Hasonló műveltség
Őszinteség, hűség
Humor
Ne legyen beteges féltékeny, kisajátító, illetve ne legyen káros szenvedélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!