Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás mekkora bűn?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt , én 22/n , ő 25/f . Az elejen a kapcsolatunk tökéletesen működött azonban én egy évre Abu- Dhabiba költöztem egy munka miatt. ( kommunikácio és médiával kapcsolatos , mielőtt bárki is mást gondolna)

Sajnos én elvesztettem a szenvedélyem iránta , és úgy éreztem nem vagyok már szerelmes , ezért megcsaltam , de nyilván valóan, mint ahogy a legtöbb sztereotípia mutatja, azok a muszlimok csak játéknak tekintik az európai nőket ..:)

És valahogy újra összekerültünk.

Megbocsátott nekem, bár néha még előhozza a megcsalás témáját, ugyanakkor sokszor passzív - agresszív ha szóba kerül például az adott kultúra..

Ezt amúgy meg is értem , de akkor miért ragaszkodik hozzám?

Számtalan éjszakát végig beszeltunk, most én tudom magamról , hogy szerelmes vagyok , állítása szerint ő is, de látom rajta, hogy a mai napig bánkódik néha ezen..

Ezért szeretném megkérdezni ezt egy ilyen helyen, ahol őszintén mindenki leírhatja azt , amit gondol.:)

2023. júl. 7. 23:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9. Nőként mondom, szanalom amit csináltál. Ha tosztelted volna bármennyire is a PÁROD, megmondod neki hogy mi a helyzet utána elengedése ha nem is személyesen, de már előtte közölni kellett VOLNA.

Eléggé gerinctelen húzás, a srácot nagyon sajnálom.. ráadásul gyerekes is vagy. Fáj az igazság? Akkor valami nagyon betalált. Mindenkinek ment a zöld, aki értelmes dolgokat írt..

2023. júl. 11. 01:19
 12/12 anonim ***** válasza:

4. Nem mondanám hogy minden nő borzalmas.

Nekem a megcsalás kizárva, mivel tisztelem és szeretem a másikat.

A ragaszkodás meg másik téma, nem mindenkinek ugyanaz a szeretet nyelve.

2023. júl. 11. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!