Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idő után miért akad be a lemez ,és imételgetik ugyanazt a 3 választ mindenre?
Folyton kapcsolat elején azzal jött az összes pasi,hogy azt szereteik ha egy lánnyal lehet beszélni,és nem 1 szavas válaszokat ad stb stb.
Aztán ők kezdik el elt az egyszavazást.
Az eddigi kapcsolataim rossz véget értek egyébb okoból,ugyhogy mostaninál már picsit jobban "aggódok" a dolgokon,és kezd aggasztani az,hogy nála is elkezdődtek az egyszavas válaszok.
Bármit írok szinte mindenre ez van :
Az baj. Az komoly. Hát ez ilyen.
És így egész nap ezeket ismételgeti.
Most leszünk 8 hónaposan, de nekem ez aggasztó.
Mondja,hogy szeret,meg amikor lejön hozzám ,akkor minden oké ,de ahoz képest, amikor megismerkedtünk tök sok mindenről tudott írni.Én mostis próbálok témát felhozni,mesélek mindent ,de szinte csak ezek jönnek.
Ez most mit jelent?
Mert kérdeztem idősebb kollégáimat,akik azt mondták,hogy ez normális.Mélyül a kapcsolat, tudja,hogy vagy neki,most nem igyekszik annyira ,mint az elején,mert biztonságban érzi magát,és mivel mind 2 en szinte csak melóztok,lehet egyszerűen nem tud mit írni.
Kérdeztem barátokat, ott fele fele. Valaki ugyanezt mondta ,valaki pedig azt,hogy valószínuleg megunt.
Szóval most az érdekel,hogy miért kezd el a férfi idő után mindenre ugyanazt a 3 választ adni szinte mindenre? Ez minek a jele?
Kérdező, de mégis milyen reakciókat vársz?
Mármint... hétköznapi dolgokat írsz. Elvárni, hogy erre intenzív érzései legyenek meg mély gondolatai, teljesen irreális.
De gondolom te akkor abszolválod a dolgot és jól reagálsz az ő üzeneteire, szóval pl oszd már meg te mit szoktál reagálni, ha azt írja, hogy beért a munkahelyére, vagy hogy késik, mert dugó van?
Én magamból kiindúlva ,ilyen válaszokra ,vissza se írnék,amiket a srác ad.
Mert oké,hogy van más dolga ,meg szeret ,meg ez meg az,de ha nem ér rá, vagy nincs kedve írni, ő is nyugodtan felhívhatna,vagy megmondhatná🙄.Az jogos,hogy ez nem jelenti,hogy nem szeret, ez az,hogy már nem teper,mert tudja ,hogy szereted,és ő is,ahogy az előző irta.De attól még én is utálom,ha keresek temát,és SEMMIRE...DE SEMMIRE. Nem jön válasz.Falramászok tőle.
Én ilyenkor,ha nemem valaki ,ilyet ír folyton,hogy "az baj, az kemény,hát ez ilyen" fix vissza se írnék..és utána fix fog tudni sorokat írni,ha látja,hogy hoppá.
Ne keresd ilyenkor a témát vele. Egyszerűen nézd meg, reagálj egy ❤️ esetleg,és ennyi. Ha hajlandó végre írni,akkor majd ugyis fog.
Ha túlzottan keresed a temát vele,és látják hogy igazából,itt már Te tepersz folyamat,annál jobban elkényelmesednek.
Szered, az nagyon jó,de látnia kell,hogy nem körülötte forog a világ,mert akkor elkényelmesedik,és megszokja ezt.
Ne írj ilyenkor vissza neki.Ha beszélni akar,fog írni.
Ez a tanácsom.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!