Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idő után miért akad be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idő után miért akad be a lemez ,és imételgetik ugyanazt a 3 választ mindenre?

Figyelt kérdés

Folyton kapcsolat elején azzal jött az összes pasi,hogy azt szereteik ha egy lánnyal lehet beszélni,és nem 1 szavas válaszokat ad stb stb.

Aztán ők kezdik el elt az egyszavazást.

Az eddigi kapcsolataim rossz véget értek egyébb okoból,ugyhogy mostaninál már picsit jobban "aggódok" a dolgokon,és kezd aggasztani az,hogy nála is elkezdődtek az egyszavas válaszok.

Bármit írok szinte mindenre ez van :

Az baj. Az komoly. Hát ez ilyen.

És így egész nap ezeket ismételgeti.

Most leszünk 8 hónaposan, de nekem ez aggasztó.

Mondja,hogy szeret,meg amikor lejön hozzám ,akkor minden oké ,de ahoz képest, amikor megismerkedtünk tök sok mindenről tudott írni.Én mostis próbálok témát felhozni,mesélek mindent ,de szinte csak ezek jönnek.

Ez most mit jelent?

Mert kérdeztem idősebb kollégáimat,akik azt mondták,hogy ez normális.Mélyül a kapcsolat, tudja,hogy vagy neki,most nem igyekszik annyira ,mint az elején,mert biztonságban érzi magát,és mivel mind 2 en szinte csak melóztok,lehet egyszerűen nem tud mit írni.

Kérdeztem barátokat, ott fele fele. Valaki ugyanezt mondta ,valaki pedig azt,hogy valószínuleg megunt.

Szóval most az érdekel,hogy miért kezd el a férfi idő után mindenre ugyanazt a 3 választ adni szinte mindenre? Ez minek a jele?

2023. júl. 7. 09:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A kommunikációhoz hozzáfűzném,hogy attől függetlenül,ha elmondom mi a baj, arra reagál. De ha nincs baj, csak szimplán megírom neki ,hogy szia szivem,beértem a melóba.

Válasz : az baj.

Majd írok ,hogy na képzeld,ma kevesebb a vevő, viszont bent van a vezető.Megint engem egrecíroztat.

Válasz: az baj.

A problémákat meglehet vele beszelni,de álltalanos beszédnél mostanában már ez van.

Nekem meg érdekes,hogy ő is ,mint a legtöbb férfi nem szereti,ha a nő egyszavas válaszokat ad,mert nem lehet beszélni vele ,aztán utána azt veszem észre ,higy de ez náluk is van.

És jó lenne tudni,hogy most ezt miért? Mert ha kérdezem annyi a válasz,hogy nincs baj,vagy hogy hát ez ilyen.

Amikor meg mérges leszek,és elküldöm melegebb éghajlatra,akkor meg már tud mit írni.

Akkor leírja,hogy de nincsen baj, csak most mit írjon. Meg ugyis beszélünk egész nap stb.

Ezt megis értem,de ha elején olyan volt mostmeg nem,akkor persze hogy " ideges" leszek ha változik valami,mert eddig ha változott valami az csak bajt jelentett.

2023. júl. 7. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hazamegy, és mást csinál. Ez a gond a chattel, hogy valójában nem egy fő tevékenység az, hogy chatelsz, hanem akkor írsz, amikor időd és kedves is van rá.

Ne chaten akarj megosztani vele olyan infókat, amikre nagy választ vársz.

2023. júl. 7. 17:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az ilyen beertem a melóba szövegrtől én konkrétan falra mászok. Egy felnőtt ember ne ossza már meg élete minden percét. Szerintem az van, hogy halálosan unja, hogy ilyen semmisegékről is beszámolsz, csak udvarias és nem mondja ki.
2023. júl. 7. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hog yilyeneket írsz, hogy beértél meg kevés a vevő?:D

Hát már megbocsáss, de mégis mit reaágljon rá? Pláne, ha hetente 4-5x megírod..:D

Igen, éled az életed, nem kell róla folyamatosan jelentést írni.

Valószínűleg ő is beért a munkahelyére, nekei is van munkája, vagy épp kevés, vagy sok, vagy hülye a kollégája vagy a főnöke, sz*rnia kellett, kávézott stb... Ezt nem kell megosztani senkivel, ez a hétköznapok apróságai ami valójában még téged sem nagoyn érdekel, nemhogy egy embert aki ott sincs:D

2023. júl. 7. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nem értem, miért írtok egymásnak beszélgetés helyett. Sokkal tovább tart írni, mint telón felhívni a masikat, és beszélni vele.
2023. júl. 7. 22:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Figyu,randigatok vele es kiprobalom milyen valaszokat ad. Bar velem mindig izgi dolgok tortennek,ugyh nalam mindig izgalommal fog hallgatni :D
2023. júl. 8. 07:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Ő is megosztja :). Ha sok a meló,énse írok,ha kevés ,akkor próbálok kommunikálni vele ugyanis neki poontosan tudom,hogy nem igen sok melója van. Az ő pozicíója más.

2. Osztok meg olyat is,hogy pl versenyem lesz.

Előben oké látom reagáll,de írni meg annyi hogy az jo.

Azért egy verseny , az sztem fontos dolog :)

De am nem azon volt a hangsúly ,hogy miket írunk,hanem azon hogy ha eleinte bőbeszédű ,és érdeklődő volt ,akkor most mi változott? Mert mindegyik ilyenné változik,én meg keresem a témát.

Ezzel van a bajom,főleg,hogy nekem mindig a férfi mondta,hogy jaj de utálja ha egy nő, 1 szavasakat ír vissza.. Erre nálam allandóan ők kezdik el. Döntsük már el akkor. Tudok én kevesebbet is írni,de akkor ne jöjjünk ezzel a dumával szerintem higy " mert a nők nem képesek 1 szónál többet írni" amikor itt látszik ki,hogy a férfo se. :)

Arról nem beszélve,hogy nekem mindegyik párom nagy csalódás volt a végére. Persze hogy ideges leszek ha valamin változtat. Ő ezt vállata.

2 dolog lehetséges, vagy talált mást ,akivel dumál, vagy tényleg csak biztonságban érzi magát,és ez ilyen. Ahogy a kollegám mondta,hogy szerinte ennyi.Hogy tudja hogy vagyok,és nem teper most annyira.

+ azért írunk,mert van szobatársa. Nem akarjuk,higy hallja más amit beszélünk.Meg írni jibban szeret. Ezt ő mondta.

Nekem csak fura,higy hírtelen nem tud mit mondani.

2023. júl. 8. 13:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Az meg hogy megírom hogy beértem azt ő akarta.Mert eleinte aggódótt,hogy nem e történt baj az úton. Rossz környéken kell kereszűl menjek.
2023. júl. 8. 13:56
 19/22 A kérdező kommentje:

Nagyon egyszerű példa az is ,hogy amikor összejöttünk,írtam neki,hogy hu. Felszállt a buszra 2 rossz kinézetű alak.. mindenkibe beleállnak.Remélem ide nem jönnek.

Elkezdte írni,hogy uristen.. vigyázzak. Hívjam ha van valami..ugye nem lett baj stb

Multkor meg írom neki,hogy kések,mert megállt a busz, rendőrt kell hívni,mert verekedés volt.Nincs bajom, szerencsére segített a sofőr.

Erre : az szép.

Persze itt már rákérdeztem,hogy neked mindenre ez a válasz? Jóhogy aggodsz.

Erre már azért megírta,hogy de, aggódok,csak ugyis megvéded magad.

Ezt a beszélgetést,mutattam pár embernek.

Az egyik fele azt mondta,hogy ez jogos. Ismer. Bízik benned.,tudja ,hogy nem lesz bajod. Ez bók.

A másik fele pedid : Ez lesz.rja..else olvasta sztem csak reagált. Nem érdelki ha bajod van.

Énmeg utána kérdezem tőle tovább, de pl élőben,mindja ,hogy ja hát ő azt sajnálja aki belémáll..mert ismer annyira ,hogy ugyse lesz bajom.

Csak még mindig belemondják,hogy nem aggódik. Ez jelenthet jót de sztem rosszat is.

Nem akkora vészhelyzet van,csak mint írtam már kb ezerszer, azért aggaszt,mert eddig az érdeklődés elhalványulása = más valakije van.

Mert eddig ez volt.

Viszont nem akarok hisztérikusan nekiesni hogy jajjbuztos van valakid stb mert mivan,ha túlreagálom,és tenyleg csak nyugodt,azért ilyen. Mert nem fél hogy elmegyek,vagy bajom lesz.

Na. Ezt próbálom letisztázni,hogy van e ennek jó jelentése is.

2023. júl. 8. 14:05
 20/22 Csődtömeg. válasza:

A kollega nem mond hülyeséget. Az természetes,hogy idővel az udvarlás legyengűl☺️Eleinte persze,hogy sokat ír,mindenről,meg mindent IS tudni akar,mert szeretne imponálni.Ha már az elején, aha. Ja uhumm. Mizu. Van az kinek kell?😅Így megerölteti magát,hogy őt válaszd.Magyarúl, teper.

Utána ez persze abbamarad.

Ez nem jelenti,hogy nem szeret,vagy nem érdekled,egyszerűen,csam tudja,hogy vagy❤️Minden megy lassan már rutin szerűen.Ismer téged, már nem olyan hevesek a reakciók,mint amikor megakart ismerni.☺️Már én sem ömlengek a páromnak.Sőőt, sokszor hetekig nem mondjuk egymásnak,hogy szeretlek, mert tudja mind a kettőnk.

Ha élőben tud beszélni,és rád figyel, akkor igazából nincs baj.Ha másik nő lenne ,nem tudna figyelni,mert a telefonját próbálná bújni.

Ezt úgy dudod orvosolni,hogy te is kezd kicsit kevesebbet írni☺️Kicsit " hűvösebben írni.

Ha ez zavarni kezdi, mert ugyee a nőnél minden férfit idegesít ha kis választ ír🤣 akkor igazából,mondhatod nek,hogy azt hittem ezt szereznéd,hisz te is csökkentetted a kommunikációt.

Vagy szóvá se teszi. Anyám amimor férjhez ment apuhoz,azok azóta semit nem írnak,mert együtt laknak😅 ez tényleg "ilyen"

Szóval, ne aggódj, ez tök normális dolog. Természetes folyamat,ilyenkor lényegében összeszoktok.

Akkor lesz a kapcsolat " tökeletes" Ha nem kell állandóan visszaigazolás arról,hogy szeret a másik☺️Szóval ne aggódj.Ennek igen,ilyennek kell lenni☺️

Remélem tudtam segíteni.

2023. júl. 8. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!