Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A levél ma már lejárt lemez?
24 éves fiú vagyok. Van egy lány, akit megismernék szívesen. Elérhetném a most megszokott úton, hogy bejelölöm valamelyik felületen. De arra gondoltam, mivel nagyon szimpatikus kijelentései voltak korábban, hogy kicsit ki tűnnék a tömegből és írott levélben kezdeményeznék nála. Még sosem beszéltünk, hanem egy közös ismerős mesélt egymásnak rólunk, ez alapján tűnt szimpatikusnak, az elmondása alapján én is az vagyok számára. Nyilván a közös ismerőst is megkérhetem, hogy mutasson be minket egymásnak, csak mostanában nem fogunk tudni találkozni (mármint az ismerőssel).
A levélben annyit írnék, hogy szívesen megismerném (kicsit kifejtve), akár a levelezés folytatásával vagy bármilyen felületen. Természetesen a nemleges választ is elfogadom.
Voltak már barátnőim, hosszú kapcsolatom, nem az a tipikus kretén vagyok aki itt gyakorikédéseken éli ki a frusztrációját, csak kíváncsi lennék nagyobb közönség véleményére, mert örülnék ha jó benyomást tudnék kelteni.
Kérlek fejtsétek ki mit gondoltok a fentiekről, kinek hogy tetszene ez a közeledés.
Nagyon szeretek leveleket írni, több levelezőtársam van a világ minden pontjáról és a barátommal is szoktam, amikor épp nem vagyunk együtt, de nem biztos, hogy egy kezdeményezésnek ez a legjobb módja. Teljesen ismeretlenül lehet fura lenne, engem legalábbis zavarna, ha a névhez és szavakhoz nem tudnék egy arcot, egy személyt kapcsolni.
Az biztos, hogy ezzel kitűnnél (nagyon tetszik, amit a #1-es írt) és személyesebb is, mint az online írogatás. Én már csak kíváncsiságból visszaérnék (első kérdés honnan van meg a lakcímem), de szerintem egy próbát megér. Sajnos-nem sajnos nem lehet előre tudni, hogy ő mit fog szólni hozzá.
26/N
Ha ezzel inditasz akkor ne csodálkozz ha ilyetében nem fog válaszra mértatni!
Teljesen idegen vagy számára, nem beszéltetek semmilyen modon, és lehet hogy kitűnsz a tömegből, de nem úgy ahogy gondolnád, a víz kiveri a lányokat/nőket, ha ismeretlentől kapot levelet kapnak a lakcímükhőz címezve.
A legegyszerűbb modja, ha személyesen nyiltan közeledsz felé, ettől fogsz csak kitűnni a tömegből.
Légy férfi, legyen tököd, mert a lányok/Nők is ezt várják el, és szeretik!
Egy Férfi társ 35
Azért lehet írással is sugallni, hogy nem lesz zaklató szociopata, valamint személyesen is lehet annak tűnni.
Magam nem írnék, de nem megy át a levél sem a debilségi határon. Elsülhet jól is. A tálalás a lényeg.
Attól függ milyen alkat.
Ha romantikusabb akkor oké
Ha inkább olyan reàlosabb akkor nem biztos hogy tud vele mit kezdeni.
P.S.
Jártam hasonlókeppen, mint te , csak online írtam neki egy hosszabb tartalmú bemutatkozàs, a lány màr azzal sem tudott igazán mit kezdeni 😅
De tovább ismerkedtünk ettől függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!