Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A levél ma már lejárt lemez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A levél ma már lejárt lemez?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok. Van egy lány, akit megismernék szívesen. Elérhetném a most megszokott úton, hogy bejelölöm valamelyik felületen. De arra gondoltam, mivel nagyon szimpatikus kijelentései voltak korábban, hogy kicsit ki tűnnék a tömegből és írott levélben kezdeményeznék nála. Még sosem beszéltünk, hanem egy közös ismerős mesélt egymásnak rólunk, ez alapján tűnt szimpatikusnak, az elmondása alapján én is az vagyok számára. Nyilván a közös ismerőst is megkérhetem, hogy mutasson be minket egymásnak, csak mostanában nem fogunk tudni találkozni (mármint az ismerőssel).

A levélben annyit írnék, hogy szívesen megismerném (kicsit kifejtve), akár a levelezés folytatásával vagy bármilyen felületen. Természetesen a nemleges választ is elfogadom.

Voltak már barátnőim, hosszú kapcsolatom, nem az a tipikus kretén vagyok aki itt gyakorikédéseken éli ki a frusztrációját, csak kíváncsi lennék nagyobb közönség véleményére, mert örülnék ha jó benyomást tudnék kelteni.

Kérlek fejtsétek ki mit gondoltok a fentiekről, kinek hogy tetszene ez a közeledés.

2021. okt. 30. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem pozitív, főleg, ha beleírod valahogy, hogy igenlő válasz esetén az első közös emlékünket tartod most a kezedben.
2021. okt. 30. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon szeretek leveleket írni, több levelezőtársam van a világ minden pontjáról és a barátommal is szoktam, amikor épp nem vagyunk együtt, de nem biztos, hogy egy kezdeményezésnek ez a legjobb módja. Teljesen ismeretlenül lehet fura lenne, engem legalábbis zavarna, ha a névhez és szavakhoz nem tudnék egy arcot, egy személyt kapcsolni.

Az biztos, hogy ezzel kitűnnél (nagyon tetszik, amit a #1-es írt) és személyesebb is, mint az online írogatás. Én már csak kíváncsiságból visszaérnék (első kérdés honnan van meg a lakcímem), de szerintem egy próbát megér. Sajnos-nem sajnos nem lehet előre tudni, hogy ő mit fog szólni hozzá.

26/N

2021. okt. 30. 12:54
 3/13 George34 ***** válasza:
100%

Ha ezzel inditasz akkor ne csodálkozz ha ilyetében nem fog válaszra mértatni!

Teljesen idegen vagy számára, nem beszéltetek semmilyen modon, és lehet hogy kitűnsz a tömegből, de nem úgy ahogy gondolnád, a víz kiveri a lányokat/nőket, ha ismeretlentől kapot levelet kapnak a lakcímükhőz címezve.

A legegyszerűbb modja, ha személyesen nyiltan közeledsz felé, ettől fogsz csak kitűnni a tömegből.

Légy férfi, legyen tököd, mert a lányok/Nők is ezt várják el, és szeretik!

Egy Férfi társ 35

2021. okt. 30. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehet írással is sugallni, hogy nem lesz zaklató szociopata, valamint személyesen is lehet annak tűnni.

Magam nem írnék, de nem megy át a levél sem a debilségi határon. Elsülhet jól is. A tálalás a lényeg.

2021. okt. 30. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban ez jó, kezdésnek nekem sok. Nekem úgy tűnne, hogy jó pontot akar vele szerezni, vagy választ akar mindenképpen, hisz "szenvedett" a levéllel.
2021. okt. 30. 13:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen alkat.

Ha romantikusabb akkor oké

Ha inkább olyan reàlosabb akkor nem biztos hogy tud vele mit kezdeni.

P.S.

Jártam hasonlókeppen, mint te , csak online írtam neki egy hosszabb tartalmú bemutatkozàs, a lány màr azzal sem tudott igazán mit kezdeni 😅

De tovább ismerkedtünk ettől függetlenül

2021. okt. 30. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szép ötlet, de tényleg gond lehet azzal, hogy megijed, hogy honnan tudod a címét. Túl privát.
2021. okt. 30. 13:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem nem tetszene, kicsit olyan erőltetten különcködőnek érezném. De ez csak én vagyok, lehet másnak bejönne.
2021. okt. 30. 13:48
 9/13 harebell ***** válasza:
100%
Ha jól értem, még soha semmilyen formában nem beszéltetek, se online, se élőben. Én kifejezetten kedves gesztusnak tartok egy kézzel írott levelet, de nem ebben a helyzetben. A címét honnan tudnád meg egyáltalán, vagy hogyan terveznéd eljuttatni neki a levelet? Kérd meg a közös ismerőst, hogy mutasson be titeket egymásnak vagy szervezzen valami programot, amire mindkettőtöket meghív. Egy személyes találkozás és kölcsönös szimpátia után nyugodtan kezdeményezhetsz így nála.
2021. okt. 30. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy szívhez szóló levél mindig értékálló lesz.
2021. okt. 30. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!