Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A levél ma már lejárt lemez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A levél ma már lejárt lemez?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok. Van egy lány, akit megismernék szívesen. Elérhetném a most megszokott úton, hogy bejelölöm valamelyik felületen. De arra gondoltam, mivel nagyon szimpatikus kijelentései voltak korábban, hogy kicsit ki tűnnék a tömegből és írott levélben kezdeményeznék nála. Még sosem beszéltünk, hanem egy közös ismerős mesélt egymásnak rólunk, ez alapján tűnt szimpatikusnak, az elmondása alapján én is az vagyok számára. Nyilván a közös ismerőst is megkérhetem, hogy mutasson be minket egymásnak, csak mostanában nem fogunk tudni találkozni (mármint az ismerőssel).

A levélben annyit írnék, hogy szívesen megismerném (kicsit kifejtve), akár a levelezés folytatásával vagy bármilyen felületen. Természetesen a nemleges választ is elfogadom.

Voltak már barátnőim, hosszú kapcsolatom, nem az a tipikus kretén vagyok aki itt gyakorikédéseken éli ki a frusztrációját, csak kíváncsi lennék nagyobb közönség véleményére, mert örülnék ha jó benyomást tudnék kelteni.

Kérlek fejtsétek ki mit gondoltok a fentiekről, kinek hogy tetszene ez a közeledés.

2021. okt. 30. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szép gesztus, a normális lányok díjazzák az ilyen leveleket, főleg hogy a mai világból már kezd kihalni a kommunikáció ezen fajtája. Hidd el, sokkal jobban értékelik ezt, mint a 12 egy tucat FB chatbox "szia, hogy vagy, tetszel nekem"-típusú üzeneteket.
2021. okt. 30. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Hohohohooo

#11 làny vagy vagy fiú ?

2021. okt. 30. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:

12 voltam

Szerintem szemèlyisèg függő.

Ahogy itt is olvasod, megosztó a levelezès és ràadàsul első tali.

Ha besül a sztori, nem lesz kicsit furi, hogy romantikàzol ?

Amíg nem tudod,hogy a kémia működik-e kettőtök között, ràèrsz màs alkalomból Don Quixotet csinàlni magadból.

Tapasztalat

2021. okt. 30. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!