Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A levél ma már lejárt lemez?
24 éves fiú vagyok. Van egy lány, akit megismernék szívesen. Elérhetném a most megszokott úton, hogy bejelölöm valamelyik felületen. De arra gondoltam, mivel nagyon szimpatikus kijelentései voltak korábban, hogy kicsit ki tűnnék a tömegből és írott levélben kezdeményeznék nála. Még sosem beszéltünk, hanem egy közös ismerős mesélt egymásnak rólunk, ez alapján tűnt szimpatikusnak, az elmondása alapján én is az vagyok számára. Nyilván a közös ismerőst is megkérhetem, hogy mutasson be minket egymásnak, csak mostanában nem fogunk tudni találkozni (mármint az ismerőssel).
A levélben annyit írnék, hogy szívesen megismerném (kicsit kifejtve), akár a levelezés folytatásával vagy bármilyen felületen. Természetesen a nemleges választ is elfogadom.
Voltak már barátnőim, hosszú kapcsolatom, nem az a tipikus kretén vagyok aki itt gyakorikédéseken éli ki a frusztrációját, csak kíváncsi lennék nagyobb közönség véleményére, mert örülnék ha jó benyomást tudnék kelteni.
Kérlek fejtsétek ki mit gondoltok a fentiekről, kinek hogy tetszene ez a közeledés.
Hohohohooo
#11 làny vagy vagy fiú ?
12 voltam
Szerintem szemèlyisèg függő.
Ahogy itt is olvasod, megosztó a levelezès és ràadàsul első tali.
Ha besül a sztori, nem lesz kicsit furi, hogy romantikàzol ?
Amíg nem tudod,hogy a kémia működik-e kettőtök között, ràèrsz màs alkalomból Don Quixotet csinàlni magadból.
Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!