Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már párod igazán mélyponton?
Figyelt kérdés
Amikor úgy érezte hogy semmi nincs a helyén az életében, nem találja az útját.
Én ezt érzem páromon, látom h csak szenved és nem tudja mit merre lépjen, hova induljon
2023. júl. 5. 20:51
11/13 anonim válasza:
Én voltam mélyponton. Panikrohamaim voltak kezdetben, amiből pánikbetegség majd agorafobia lett. Kellett majdnem egy év, hogy rendbe jojjek, de a párom nagyon támogató és segítőkész volt. Nem volt egy könnyű időszak, de csak meg közelebb hozott minket egymáshoz.
Most már teljesen rendbe jöttem☺️
12/13 anonim válasza:
Volt. De inkább abban nem volt biztos, hogy tovább akar-e élni. Hozzáteszem, jogos volt a kételye, mert nagyon bizonytalan volt, milyen életminőség vár rá. Szerencsére ez a nagyon mély állapot csak 3 napig tartott, aztán sikerült segítséget hívni. Utána sikerült eldöntenie, hogy élni akar. Onnantól kicsit könnyebb lett. 😊 De azt hiszem, a klasszikus életközépi válság még előttünk van.
13/13 anonim válasza:
Volt többször is. A szeretet, a türelem, az együttérzés, a támogatás mindig segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!