Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már párod igazán mélyponton?
Amikor úgy érezte hogy semmi nincs a helyén az életében, nem találja az útját.
Én ezt érzem páromon, látom h csak szenved és nem tudja mit merre lépjen, hova induljon
Csak olyanok voltak hogy kaptak az élettől egy két pofont ami leküldte, de fel is állnak.
Olyan párom, hogy folyamat szerencsétlenkedjenek depressziózzanak, még nem volt soha.
Volt párom bipoláris volt. Végig kitartottam mellette. Ő hagyott el.
A második kapcsolatban én lettem depis, a párom nem segített, elhagyott.
Kijöttem belőle, felálltam, megerősödtem. Azóta csak önmagamra számítok.
Volt, többször is. A legutóbbi az fél évig tartott neki. Az nagyon nehéz volt.
Mindvégig mellette voltam. Sok szart közben legyűrtem tőle, elnyomtam
magamban de végül egyenesbe jött. Azóta rendben van lelkileg. De sokszor a poklok poklát jártuk meg. Támogasd amiben tudod, de ne hagyd, hogy te tönkre menj, mert utána te leszel nagyon mélyponton és onnan egymagad nehéz lesz visszajönnöd. Sajnos én így jártam. A párom evidensnek tartotta akkor a segítséget meg megértést amit tőlem kapott - valahol jogosan, hiszen egy kapcsolatban ez is a dolga a feleknek, de visszafelé nem jött a segítség meg a megértés. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Tehát figyelj oda, hogy ne engedj meg mindent neki csak mert szarul van lelkileg. Értesd meg vele, hogy segítesz de a földbe ne tiporjon. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!