Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom rendszeresen csinálja azt, hogy megfogja a hasamat és azt mondja, hogy "pocis", akkor kövérnek tart?
Ezt így sosem mondja, hogy kövér vagyok, vagy fogynom kéne. De tényleg kéne, 71 kg vagyok a 163 centimhez. De akkor miért jött össze velem, ha nem tetszem neki? Illetve miért így akar motiválni a fogyásra?
Nem merem megkérdezni tőle, hogy kövérnek tart e, mert már így is néha kérdezgeti, hogy hány kiló vagyok, mindig azt hazudom, hogy nem tudom, mert nem mérem magam (dehogynem), meg úgy érzem, ha erre rákérdezek, akkor be kell ismernem, hogy dagadt vagyok és akkor szabad utat kap arra, hogy kövérezzen, meg akkor miért nem fogyok le, ha tudom, hogy hány kiló vagyok, meg magamon is látom, hogy kövér vagyok...
Légyszi ne írjátok, hogy fogyjak le, majd az is meglesz, de attól még nem akarok olyannal lenni, akinek nem tetszem...
"ha megmondom, hány kg vagyok, azt fogja kérdezni, hogy ha tudom, miért nem fogyok le"
Honnan tudod előre, hogy mit fog kérdezni/mondani?
"Nem merem megkérdezni tőle, hogy kövérnek tart e, mert már így is néha kérdezgeti, hogy hány kiló vagyok, mindig azt hazudom, hogy nem tudom, mert nem mérem magam (dehogynem)"
Miért hazudsz neki? Ne hazudd, hogy nem tudod.
Mitől félsz?
71 kilóval jó 10-12 kiló túlsúly van rajtad, ami nem kevés.
Ha zavar, nem kell passzív-agresszívkodni, hanem nekiállni diétázni ÉS mozogni, hogy lefogyj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!