Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom rendszeresen csinálja azt, hogy megfogja a hasamat és azt mondja, hogy "pocis", akkor kövérnek tart?

Figyelt kérdés

Ezt így sosem mondja, hogy kövér vagyok, vagy fogynom kéne. De tényleg kéne, 71 kg vagyok a 163 centimhez. De akkor miért jött össze velem, ha nem tetszem neki? Illetve miért így akar motiválni a fogyásra?

Nem merem megkérdezni tőle, hogy kövérnek tart e, mert már így is néha kérdezgeti, hogy hány kiló vagyok, mindig azt hazudom, hogy nem tudom, mert nem mérem magam (dehogynem), meg úgy érzem, ha erre rákérdezek, akkor be kell ismernem, hogy dagadt vagyok és akkor szabad utat kap arra, hogy kövérezzen, meg akkor miért nem fogyok le, ha tudom, hogy hány kiló vagyok, meg magamon is látom, hogy kövér vagyok...

Légyszi ne írjátok, hogy fogyjak le, majd az is meglesz, de attól még nem akarok olyannal lenni, akinek nem tetszem...

2023. júl. 4. 15:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%

"nem akarok olyannal lenni, akinek nem tetszem..."

Veled van, tehát biztos tetszel neki.

2023. júl. 4. 15:34
 12/23 A kérdező kommentje:
10es, mert ha megmondom, hány kg vagyok, azt fogja kérdezni, hogy ha tudom, miért nem fogyok le
2023. júl. 4. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

És akkor mi van?

-Nem tetszene, hogy megkérdezné? Szakíts!

-Tarts önkritikát és lásd be, hogy igaza van, vagy ha nincs szerinted, akkor vigyázz az alakodra, mert 71 kg-ból 81 kg lehet könnyen!

2023. júl. 4. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
40%
Mivel mindig a kilóiddal van elfoglalva, így nagy valószínűséggel kövérnek tart. Zavarja, csak egyenesen még nem mondta a szemedbe. De ami késik, nem múlik kérdező.
2023. júl. 4. 15:54
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát de hajas disznó kinek tetszik, aki még csak 18 éves? Nem szólnék egy kukkot se hogyha szülés után lenne ilyen, vagy valami betegség állna mögötte.

Apropó, orvosnál már jártál, mindig "erősebb" voltál, lehet betegség is, de itt inkább arról van szó, hogy 18 évesen ennyire elhagyod magad és mivel szeret, vagy az arcod szépnek tartja nem érti, hogy miért hagyod el magad.

Nem kell neked vele maradni, ha úgy érzed nem szeret téged, de mindenképp adj le/tartsd az aktuális súlyod, mert tényleg mangalica lesz belőled és az a te egészségedre rosszul hat.

2023. júl. 4. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Feláll neki tőled? Ha erre megvan a válasz, akkor tudod, hogy vonzónak tart-e vagy sem. Én is cukiskodtam hasonlóan a volt párommal, ha lehet így nevezni, és nem volt rajta felesleg.
2023. júl. 4. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
Mondd meg neki hogy 2 vagy 3 hónapig tart míg leadsz kb 8 kilót, mert ennyit tudsz max bevállalni. Ha addig minden nap a hasadat nézegeti, akkor inkább szakítsatok, de ha érzi az erőt magában hogy ki bírja várni hülye megjegyzések nélkül akkor maradhat.
2023. júl. 4. 16:25
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

Ezek nem hülye megjegyzések egyáltalán, lehet, hogy tök aggódik érte, mert tudja nagyon jól, hogy mennyire egészségtelen a túlsúly: magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívproblémák, kevés mozgás, ami érproblémákhoz vezet stb. stb.

Nem hülyeség, hogy 18 évesen 163/71,amikor a WHO, vagy akármilyen testsuly táblázat szerint az ideális súlytartomány: 53 – 58 kg között mozog! Még ami elfogadható egészség szempontból az a 64-66 kg felfelé, attól feljebb már súlyfelesleg van rajta durván.

2023. júl. 4. 16:36
 19/23 anonim válasza:
25%

Én is fogdosom meg harapdálom a barátom hasát és mondok neki ilyesmiket, hogy "pocis", semmi rossz szándék nélkül. Én szeretem fogdosni, és jó, hogy van egy kis hasa.

De a te esetedben csak akkor lesz előrelépés, ha rákérdezel a barátodnál, mert így nem tudjuk mi az oka. Lehet az amire gondolsz, de az is lehet, hogy csak szeretetből csinálja, mint pl. én.

2023. júl. 4. 16:47
 20/23 anonim válasza:
25%
#19-es vagyok. Egyébként nekem is van hasam (nem is kicsi), de a barátomon látom, hogy elfogad és szeretetből néha megcsípi vagy bármi. Nekem azt mondja, hogy "husi", de érződik, hogy nem rosszindulatból.
2023. júl. 4. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!