Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban feltétlenül szükség van játszmákra? Miért nem lehet "csak" boldognak lenni?
szerintem is fontos, hogy magát adja az ember, én is így szoktam tenni, az már más kérdés, hogy nem adom könnyen...
épp ezért nem értem, hogyan lehet baj, ha bevallom, hogy már várom, hogy találkozzunk, stb? (ha már járunk) szerintem nem lenne izgalmasabb, ha folyton kéretném magam, csak mindkettőnknek szar és idegesítő...de a fiuk vmiért szeretik, ha szivatják őket (lányokról nem tudok nyilatkozni)
Milyen érdekes én ugyanezt tapasztalom a másik nemmel kapcsolatban. Egyszerüen nem jó embert találtam. Fogalmam sincs hogy miért kell megnehezíteni egy kapcsolatot, nem attól lesz jó ha játszunk a másikkal. Barátomnak összejött és már lassan 8 hónapja remekül megvannak mindenféle játszadozás nélkül...
19/F
1310-es vagyok:
játszani szerintem csak azzal kell aki nem hozzánk való. azzal meg minek? aki tényleg hozzám való, és én is hozzá, ott nincs rá semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!