Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem az exemmel, hogy nem áll szándékomban megcsalni a páromat?
Szakítottunk, és nekem most van egy párom, akit nagyon szeretek, de az ex-szel is jóban vagyunk, segítünk egymásnak. Ő azt mondta, hogy baráti szívességből feküdjek már le vele. Én mondtam neki, hogy nem fogom megcsalni a páromat, mert egyszer már elkövettem ezt a hibát, ő elmondta páromnak, aki akkor szakított velem, de megbocsájtott, kaptam még egy esélyt. Azt mondja, most nem mondaná el, de ha nem is tartanék ettől, akkor sem mennék bele, hisz párom van, mégha nem is feküdtünk le eddig egymással.
Durván nem akarom elküldeni, mert csak én vagyok az a barátja, akivel mindent megbeszélhet, ilyen szempontból iszonyat fontos nekem, de mint barátot szeretem. Ezért nem akarom megbántani, de abból nem ért, hogy nem akarom megcsalni a páromat.
Mit tegyek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!