Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bíznál a barátodban/férjedben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznál a barátodban/férjedben ha egy közepsulis szerelmével tartana baráti kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel régen jártak, nem sokáig mert összevesztek valamin. Sok évvel később találkoztak és elkezdtek beszélgetni, jol megértik egymás és rajta kivül nincs barátja, csak un. haverjai akikkel csak ökörködni lehet.

Vele jol megérti magát mert a nő is szlovák ( a férfi félig magyar de szlovakul jobban tud) es talalkozni akar vele mikor hazamentek külföldről. Akkor lesz pont a nő szülinapja és elhivta grillezni.

Biznál benne?

2023. júl. 1. 13:11
A kérdező szavazást indított:
Férfi és nő között nincs barátság!
Nem bízok benne mert régen jártak
Bízok benne, nekem is vannak férfi barátaim
Bízom benne, nem csalna meg
Nem tiltanám tőle mert nem akarok vitát, remèlem tényleg csak barátok
Ha találkozik vele akkor köztünk vége
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

En utálom amikor egy pasim egy másik nőcikével tündérkedik.

De ugy adják elő mint vmi baráti alap. De azért izgi, meg erre veri otthon

De egyik párom mondta is hogy én egy okos nő vagyok hogy átlátok ilyeneket. Igazam van.

2023. júl. 1. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
*Ja szoval bizni éppenséggel bíznék, nem a féltékenység a bajom ilyenkor hanem a nyáladzásuk. Ez nem feltétlen jelent még többet de nekem undorító
2023. júl. 1. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Miért nem a párjával együtt hívta el grillezni a szülinapjára?

Én nem lennék féltékeny, de ez taplóság szerintem. Evidens, hogy egy párt együtt hív meg az ember bármiféle eseményre.

2023. júl. 1. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is vannak férfi barátaim...de párom is van hogy jön velünk.
2023. júl. 1. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen kérdést férfi tesz fel, akkor mindenki elhordja birtoklásmániás pszichopata beteg állatnak.
2023. júl. 1. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2023. júl. 1. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
A barátom is beszél néha a gimis szerelmével. Engem a volt felesége irritál.
2023. júl. 1. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!