Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lehet emiatt "büntetni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet emiatt "büntetni" valakit?

Figyelt kérdés

A barátom heti 5 napot 12 órát dolgozik, hétköznap miatta nincs egymásra szinte semennyi időnk. Egyáltalán nem lenne muszáj ezt csinálnia, van rengeteg jobb lehetősége közel ezért a pénzért, amit itt kap alkalmazottként a kaotikus ugrándozásért. Természetesen én is dolgozom, teljes állásban, nem is "női munkám" van, ami nagyon keveset fizetne, tehát messze nem vagyunk erre rászorulva, hogy ő belegebedjen a munkába. Még nem is szereti, amit csinál, mert akkor megérteném, csak egyszerűen nem képes mást keresni...

Mondtam már neki többször szépen, majd kevésbé szépen, hogy kihasználják, sok más, ennél jobb opció lenne, ráadásul ez a kapcsolatunk rovására megy. Magasról tesz rá, semmi jele annak, hogy változtatni akarna. Ezt leszámítva jól kijövünk, így nem akarok határidőket, meg választásokat, hogy vagy ez a nyomorult állás, vagy én... Csak egyre inkább kezdek ebbe belefáradni, hétköznap szinte olyan, mintha nem lenne senkim. Haza sem sietek már, mert így minek... A hétvégék is egyre többször abból állnak, hogy hullafáradt és nem akar együtt csinálni semmit... Természetes, hogy hosszú hét után pihenne, de ha ilyen hatással van rá, akkor minek ragaszkodni egy ekkora sz@r munkához?!

Tanácstalan vagyok... Mit mondjak neki, amit ezzel kapcsolatban felfog végre?

Ui.: Mióta együtt vagyunk, az évek során ez a 4. munkahelye, ebből kettőt én szerveztem (ezen a két helyen mindketten dolgoztunk, igaz az egyik rövid idő volt, enyhén szólva nem nyerte el egyikünk tetszését sem). Ezt a mostani hulladékot ő intézte magának, mert ismerős által kézenfekvő volt. Az előző helyen, amit magának keresett, indokolatlanul sokáig volt, inkább nem is írom, de ott is őt ugráltatták, mert minden baromságot elvállalt, szintén 0 megbecsülésért. Megint keressek neki én munkát, ahol nem nézik madárnak? Mit csináljak vele, hogy magától is hajlandó legyen lépni, mégis választás elé kéne állítani? Nem csak úgy tűnik, ez már részemről tényleg a végső elkeseredés... Tudtommal régen talpraesettebb/kevésbé lusta volt ilyenekben, bár, az exe mellett rá volt kényszerülve, tuti éhen is halnak, ha nem old meg egyedül mindent.

2023. jún. 30. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem büntetni kell, segíteni kéne neki.Aki heti 5 napot 12 órázik egy nem kedvelt munkahelyen, az kiég totálra, ki van merülve.

Segíts neki új munkát keresni, beszéljétek meg miért fél váltani.

Amúgy ha egy ideig munkanélküli lenne, akkor eltartanád?

2023. jún. 30. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Mi a kérdés?
2023. jún. 30. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy váltás sosem komfortos, lehet hogy pár hónapig feszült is lesz, mire rendesen beletanul egy új munkába. Tehát most azonnal ebből nem lenne változás.. csak ha a mostani munkahelyen kevesebbet lehet.

Szereted őt amúgy? Együtt terveztek?

2023. jún. 30. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
7%
Nem akarja veszni hagyni a munkahelyi puncit.
2023. jún. 30. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Valóban,nem büntetni kéne,sokkal inkább motiválni,mellette állni,amíg azt szívből teszed.

Onnantól,hogy ez már számodra is megterhelő,ez abszolút nem egy jó kapcsolat...

2023. jún. 30. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem miért egy felnőtt embernek kell motiválnia egy másikat. A kérdező leírta, nem is egyszer szerzett már neki munkát. Mi ő? Az anyja? Vagy annyit se lehet már elvárni egy felnőtt férfitől, hogy maga keressen egy normális állást és tegyen a saját kapcsolatáért?

Beteges, hogy egyesek ezt okésnak tartják. Szerintem inkább siralmas.

2023. júl. 1. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

#6 Azt is leírta a kérdező, hogy kétszer szerzett eddig a párjának munkát, ebből az egyik egy kalap szar volt.Magyarul a kérdező is mindig csak okoskodik, fontoskodik, de szart sem tud csinálni.Nincs arra garancia, hogy jó lesz egy munkahely, ahová jelentkezel.A kérdező is belefutott már ebbe, de ugyanezért a párját meg mocskolja.Inkább ez az érdekes.

A kérdező stílusából kiindulva azt is kétlem, hogy "ok nélkül" van ezen a munkahelyen a párja, meg hogy annyi más szuper lehetőség lenne ezen kívül.

2023. júl. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!