Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg a jelenlegi páromnak, hogy azért nem "kezdeményeztem" beszélgetést korábban, mert kifejezetten lenyűgözve éreztem magam tőle a régebbi időkben is?

Figyelt kérdés

2005. illetve 2006.-ban láttuk egymást "futólag". Utólagos elmondása szerint el volt álmélkodva tőlem, annyi energiát és tettrekészséget látott bennem.

A gond csak ott van, hogy a kényszerűen kihagyott időben nekem családi gondjaim is akadtak váratlanul, amíg a sors keze tálcán kínált egy másik barátnőt a számára. Ez az "ex" mindenáron szét akart szakítani bennünket mostanában.

Egy közös ismerősünk pedig nem volt hajlandó bemutatni minket egymásnak (egy másik férfi, aki közös jövőt tudott volna elképzelni velem, de nekem nem volt az ideálom, ezért szakítottam vele.)

#szövevényes feladvány
2023. jún. 30. 05:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megfogtad a lényeget.

Mit gondolsz, mit érsz el vele, ha elmondod, hogy nem 8 hónapja, hanem 7 éve tetszik?

Azon kívül, hogy egy tini rajongáshoz hasonlatossá teszed vele az érzelmeidet, ha ezt nagy bejelentésként tálalod?

A másik, hogy mi ebben szerinted a nagy dolog? Egy vacsora mellett könnyed csevegő téma lehet, kb. 5-15 percig, hogy hogyan emlékeztek egymásra a kapcsolat előttről, de ennél nem kerítenék neki nagyobb feneket.

2023. jún. 30. 08:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Ezt a megnyilvánulást nem értem. Ez nem iskolapad, és nem vagyunk szülő-gyermek viszonyban, hogy most azonnal "feleljek"...

Tanultam egy bizonyos családi eseményből. Hogyan NE(!) éljem az életemet, nehogy nagyon durva kisiklás legyen a vége.

Maradjunk ennyiben.

2023. jún. 30. 08:26
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Remélem nem vagy magyar.

Mi az, hogy irányban használni egy szót? Mi az, hogy türelmetlennek lenni valamivel szemben? Mi az, hogy érzelmek és anyagiak érdekellentéte? Nem létező kifejezéseket használsz.

2023. jún. 30. 08:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a probléma, de komolyan.
2023. jún. 30. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tipikus beteg pitcha. Hacsak nem haluzza be ezt az egész kapcsolatot, pedig sanszos hogy lövi magát lassan huszadik éve... szóval marha szerencsés ha még szóba áll vele ez a csávó, mert valami elviselhetetlenül ostoba!
2023. jún. 30. 10:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kellene neked kitárulkozni teljesen? A párod úgy érzi nem szereted? Fejezd ki és megvan oldva a probléma.
2023. jún. 30. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon kemény. ChatGPT-vel generáltatod random, amiket ideírsz?
2023. jún. 30. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Szerintem google translate lesz. A chat gpt érthetőbb.
2023. jún. 30. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!