Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hisztis erőszakos, lányoknak miért van folyton barátjuk, és a normálisaknak miért nem akad?
Van egy ismerősöm, nagyjából egy kategóriába sorolnám magunkat kinézet alapján.
Egy hisztis, buta, akaratos és agresszív liba, még is folyton talál barátot magának. Hosszabb rövidebb időre. Én meg olyan nehezen. Nem mondom magam tökéletesnek, mert nem vagyok az, de jó a humorom, sokkal értelmesebb és komolyabb vagyok a korombelieknél. Az öltözködésem és a személyiségem egyedi. S ezt miért fogadják el nehezebb? (Nem extrém és kirívó esetekre gondolok).
Talán ő könnyebben "megközelíthető" nyitottabb, vagy csak azt gondolják hozzád tuti nem elég jók :)
Amúgy merre laksz?
16/F
Megijednek a fiúk félnek nem tudnak labdába rúgni nálad. Róla meg lehet vágják, h könnyűvérű. Sztem Egy olyan meg ,h tökéletes nem létezik már boccs. A kő az tökéletes. Itt 1 példa: Egy fickótól megkérdezték a halálos ágyán, aki egész életében tökéletesnek hitte magát. Miért nem találta meg a párját az élete alatt? Válasza: egy nő volt akibe szerelmes lett volna de ő kereste a tökéletes férfit... Pff. A kő pl tökéletes de nincs olyan ember a világon aki tökéletes lenne. TE így vagy jó ahogy vagy...
by
figyelj rám kislány! Jó, neki gyakran van kapcsolata, és? Hetente? És az neked jó? Na ugye hogy neked nem lenne jó. Igen, a pasiknak is könnyebb préda igy, de hidd el, számtalan olyan pasi is van, aki hosszútávra tervez, mint te.
Végtelenül primitiv példa, én találtam ki: van két éhező törzs: az egyik csak hetente tud jót enni, egy nagy mamutot, de amúgy mindig éhes, a másiknak nincs ilyen gondja. Miért? Mert ők füvet is esznek, aminek a tápértéke 0
Na jó, hülye példa, mert kicsit beittam, de remélem érted
Azért mert a pasik nagy része ku*rva és igénytelen.
Nekik nem normális nő kell, mert azzal nem lehet azt csinálni amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!