Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderezik a pasim?
Egyik ismerősöm elküldte a képeket hogy tinderezik a pasim. Összetörtem lelkileg.
Ti mit tennétek a helyemben?
Beszelgetesekrol mutatott kepet az ismerosod vagy csak fent maradt a profilja?
Sokkal egyszerubb torlni az alkalmazast, mint leforgetni a profil beallitasok aljara es az eldugott 2 lepcsos profil torles gombbal torolni a profilunkat.
legorgetni*
Hianyoztam altalanosbol, amikor irni kellett tanulni
Régóta együtt vagyunk de nem lakunk együtt. Barátnőm eddig nem látta fent, biztos hogy mostanában regisztrált.
Nagyon csalódott vagyok és haragszom. Miért nem szólt hogy vége?
Nekem továbbra is írogat, de nincs kedvem írni neki vissza.
Csinálj egy kamuprofilt és próbálkozz be nála akkor kiderül az igazság, vagy barátnőd kérd meg ha esetleg nwm ismerik egymást.
Ha szembesíted úgyis tagadni fog.
Ha bepróbálkozik, abból még szerintem nem derül ki automatikusan, hogy tényleg ő van-e a profil mögött, vagy sem. Max személyes talinál, aminek a lebonyolítása elhúzódhat azért. Én nem feccölnék ebbe ennyi időt, úgy ráadásul, hogy közben végig meg kéne játszania magát, mintha mit se tudna az egészről.
Én azonnal szakítanék
Számomra szörnyen megalázó lenne ha ismerőseim látnák egy társkereső alkalmazáson
Jártam én is így korábban
Ha szeretnél írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!