Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm elutazik 1 hónapra....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elutazik 1 hónapra. Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok a barátnőm 21.

3,5 évet vagyunk együtt állandóan, nonstop. Felvidékről vagyunk. Barátnőm egészségügyinek tanul, és minden évben nyári szünetben kell neki járni kórházba 1 hónapot gyakorlatra, ez kötelező. Csakhogy a gyakorlatért nem kap pénzt, ingyen jár gyakorlatra egész hónapot, és nem húzott 8 órás műszakot, hanem 12 órás műszakot. Tavaly volt a barátnője Csehországban, és hogy szépen bekeresett 1200€ tisztában.

Most a barátnőm megy ezen a héten.

Nagyon nehezen viselem az egészet, hogy hogyan bírom ki nélküle, hogyan bírja ki ő nélkülem. Sajnos utána nem mehetek mert nem találtam ott semmilyen munkát 1 hónapra, és 3an vagy 4en lesznek a szobán.

Képzeljétek el, hogy mindennap együtt vagyunk, egyszer kétszer előfordult hogy 1 hetet nem voltunk együtt, vagy 1-2 napot.

Ahogy közeledik az a nap hogy elutazik, lelkileg letesz engemet ez, hogy mennyire fog nekem hiányozni, mennyire fogok én neki hiányozni. Egyszóval nehezen viselem.

Voltatok hasonló helyzetben? Mennyire lesz nehéz ?

Ugye meg nem őrülök? 😄

2023. jún. 26. 20:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azt, hogy természetes, hogy nem lógtok együtt napról napra.
2023. jún. 26. 20:54
 22/32 anonim ***** válasza:
70%
Betegesen rátelepszel a nyakára. Ezen változtatni kellene.
2023. jún. 26. 21:01
 23/32 A kérdező kommentje:
Miből veszed hogy betegesen rátelepszek a nyakára? Ez nem így van , csak aggódom azért hogyan bírjuk ki
2023. jún. 26. 21:02
 24/32 anonim ***** válasza:
De nem csak ő telepszik... A barátnő ugyanaz. 😂
2023. jún. 26. 21:03
 25/32 anonim ***** válasza:
9%
EZ akkoris beteges egy egészséges kapcsolatban képesek vagytok külön időt is tölteni egymástól
2023. jún. 26. 21:04
 26/32 anonim ***** válasza:
67%
Az itt negatívan válaszolók még életükben nem voltak szerelmesek. Úgy igazán. Volt pasim, aki nélkül simán kibírtam hónapokat, de aztán jött életem szerelme, aki még 8 év után is rettenetesen hiányzik, ha egy hétre elutazik.
2023. jún. 26. 21:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Az, épp ezért nem árt a különlét mindkettő számára!
2023. jún. 26. 21:05
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Hiányozhat, azt senki nem mondta, nekem is hiányozna qrvára, de nem jelenti azt, hogy nyafizok, ha elmenne 1 hónapra külföldre dolgozni, hanem inkább befognám a csóröm és támogatnám, mert tudom, hogy én is hiányzok neki.
2023. jún. 26. 21:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónap nem olyan hosszú idő.

Tök jó, hogy vannak ilyen emberek, mint Te. 😌

2023. jún. 26. 21:17
 30/32 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen érzés, hogy a szerelmed hosszabb időre elmegy. Én ezt akkor éltem át, amikor a férjem katona volt. Nagyon nehéz volt!

Én is azt javaslom, hogy egy-egy hétvégére menj el hozzá, vagy ő jöjjön haza. Nektek már jó, mert a neten mindig kapcsolatban tudtok lenni, mindennap beszélhettek telón, stb. A mi időnkben csak a posta volt.

Az ilyen távollét egyébként még jobban meg tudja erősíteni az olyan erős kapcsolatot, mint a tiétek. Vigasztalódj ezzel. És igyekezz elfoglalni magadat, hogy gyorsan elteljen az a hónap!

2023. jún. 26. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!