Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elutazik 1 hónapra. Hogy bírjam ki?
25 éves vagyok a barátnőm 21.
3,5 évet vagyunk együtt állandóan, nonstop. Felvidékről vagyunk. Barátnőm egészségügyinek tanul, és minden évben nyári szünetben kell neki járni kórházba 1 hónapot gyakorlatra, ez kötelező. Csakhogy a gyakorlatért nem kap pénzt, ingyen jár gyakorlatra egész hónapot, és nem húzott 8 órás műszakot, hanem 12 órás műszakot. Tavaly volt a barátnője Csehországban, és hogy szépen bekeresett 1200€ tisztában.
Most a barátnőm megy ezen a héten.
Nagyon nehezen viselem az egészet, hogy hogyan bírom ki nélküle, hogyan bírja ki ő nélkülem. Sajnos utána nem mehetek mert nem találtam ott semmilyen munkát 1 hónapra, és 3an vagy 4en lesznek a szobán.
Képzeljétek el, hogy mindennap együtt vagyunk, egyszer kétszer előfordult hogy 1 hetet nem voltunk együtt, vagy 1-2 napot.
Ahogy közeledik az a nap hogy elutazik, lelkileg letesz engemet ez, hogy mennyire fog nekem hiányozni, mennyire fogok én neki hiányozni. Egyszóval nehezen viselem.
Voltatok hasonló helyzetben? Mennyire lesz nehéz ?
Ugye meg nem őrülök? 😄

Neked ott van a kezed, kivered.
A kórház meg tele van ilyenkor orvostanhallgatókkal.

Ennyire ne legyél ragaszkodó hozzá, tudasd magaddal, hogy csak a munka miatt van pár hét és vissza jön. Én is már utaztam el pár hétre munka miatt egyikünk sem parázott ennyire , mint te mert biztosak vagyunk magunknban.
29N

Muszáj kibírni mindkettőtöknek!
Igen, érthető, hogy 3,5 év után ülve-főve együtt nagyon nehéz, de 1 hónapról van szó és nem 1 évről! Napközben te is foglald le magad, este meg ha kedve van, mert már nem lesz olyannyira fáradt, akkor beszélgethettek nyugodtan, elszalad az 1 hónap egykettőre, hidd el! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!