Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedett a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett a kapcsolat elején másképp?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején a barátom folyton csak dicsérgetett, bókolt nekem, de így több mint egy év után, már nem. Mikor kérdeztem miért a válasza az volt, mert már nincs célja, úgy is övé vagyok.

Volt már úgy hogy a karomat viccből ütögette ököllel, persze nem erősen, meg nem is fájt, de akkor is mérges lettem rá, nem érti miért voltam mérges, mikor ő csak játszott velem. Nem érti miért picsogtam ezen, mikor nem is fájt nekem.

Az exeit is lejárja, hogy ilyen-olyan gonoszak voltak hozzá, 1 hete látta élőben az egyiket a férjével, és a barátom azt ecsetelte nekem, hogy mennyire csúnya, de hogy neki sose kellene többet az exe, iszen csúnyább, mint én.

Sokszor lejár engem, hogy mennyire lusta vagyok, hogy még az exei se voltak ilyenek. Sokszor ha csinálok neki kaját is lejárja, hogy pl. biztos más maradékát adom oda neki, vagy hogy valamit kihagyok a szendvicséből, amit mondott, hogy tegyek bele, akkor én mennyire nem tudok soha semmit megjegyezni. Vagy hogy én milyen rossz filmeket találok, ne is nézzünk már olyan filmet, amilyet én szeretnék.

Sokszor mondja nekem, hogy fogjam be a számat, vagy hogy ha nem fejezem be, akkor kapni fogok tőle. Szerinte ha én nem fogom jól ellátni a házi munkát, ha majd együtt fogunk élni, akkor a kapcsolatunknak vége lesz, hiszen ő szerinte egy nőnek feladata van egy ház körül, ne gondoljam, hogy egész nap ülni fogok.

2023. jún. 25. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem viselkedett máshogy, TE láttad máshogy, amit tévesen "szerelemként" aposztrofálsz!
2023. jún. 25. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen embereket hívják energiavámpírnak, akiktől meg kell szabadulni. Ha nem tisztel, nem értékel, akkor NEKED nincs keresnivalód mellette. Te érdekelsz jobbat és nem pedig ő. Akit szeretünk, nem bántunk, pláne nem értékeljük alul a munkáját meg alázatát stb. Ugyanilyen kapcsolatom volt, azt hittem soha többet nem lesz. De azóta fejlődtem a tapasztalatok árán meg az emberek által akiket az élet mellém dobott és soha jobb embereket nem kívánhattam volna, de ehhez az kellett, hogy végre szetmenjünk. Így egyébként a "kisfiúk" viselkednek, egy férfi nem. Úgy hogy ha tovább lépsz a közeljövőben (majd egyszer, ha te is akarod) egy férfival fogod szemben találni magad, aki tisztel és értékel. (Mára már ez is tapasztalat:) )
2023. jún. 25. 21:47
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
És te bókolsz neki rendszeresen legalább ha már ezt szóba hozod neki??!!
2023. jún. 25. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak azzal lehet megtenni, aki hagyja.

Ha legközelebb így viselkedik, akkor mond meg, hogyha még egyszer ilyet mond el is hagyod.

A te határaidat te húzod. Ha azzal jön, hogy másnak nem kellenél, akkor mond meg, hogy annál amit most csinál egyedül is jobb.

De szerintem hagyd el. Kimutatta a foga fehérjét, ha nehezebb helyzetbe kerülsz (terhes leszel vagy gyeden leszel), akkor újra rongyként fog kezelni.

2023. jún. 25. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Vihető vagy?
2023. jún. 26. 01:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első exemmel is ez volt, olyan fél évig jó volt minden, majd már elkezdett leszarni, már nem is nézett rám szerelmesen, mindent csinált csak vele nem foglalkozott. Azt mondta arra, amikor kérdeztem, miért nem beszélgetünk, mint régen, hogy mostmár megismertük egymást. Mindig amikor mondtam neki, hogy nem tetszik, hogy semmit nem csinálunk együtt, csak nézek ki a fejemből, miközben ő kockul, azt mondta, vagy megszoksz vagy megszöksz. Szakítottam, majd mondta, hogy természetesnek vette, hogy vele vagyok és akkor már hirtelen tepert, megtett volna bármit, de már késő volt. Érdekesség, hogy kapcsolatban nem írt rám soha a végén, ha én írtam se válaszolt órákig, szakítás után meg ő írogatott folyamatosan és ha én válaszoltam azt azonnal látta és válaszolt. De nem kapott vissza :D Kedvencem amikor kapcsolatban elfordult amikor én hosszan akartam csókolózni, aztán meg azt írta szakítás után hogy most nagyon meg akar csókolni.

Miért vagy egy ilyennel? Dobd ki, fizikai bántalmazással fenyeget, paraszt, azt várja el, hogy a nő csináljon mindent (az én exem is, ő megmondta, hogy én fogok főzni mosni takarítani és az egyetlen dolog amit a gyerekünkkel fog csinálni az a játék). Hidd el hogy a földön csúszva fog könyörögni, hogy ne hagyd el, amikor kiderül számára, hogy mégsem vagy az övé. Öröm lesz nézned :D

2023. jún. 26. 05:42
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

Volt ilyen pasim és életem legjobb döntése volt, hogy leléptem.

Akkor már hirtelen nagyon akart változtatni mindenen, de késő volt.

Nem mondom, hogy nem voltak kemény időszakok, mert utána egyedül voltam egy darabig (de mindig azt mondtam magamnak, hogy ez is jobb, mint rossz kapcsolatban lenni). De tulajdonképpen most is egyedül vagy, mert azon kívül, hogy elmondhatom, hogy van valakid (már ha...) meg van szex, mennyiben jobb, mint ha azt csinálnál amit szeretnél és nem b@szogatna senki? Emellett még az esélyt is megadnád arra, hogy találj magadnak egy normális embert aki értêkel... bár gondolom hejjjjespasi úgyhogy úgysem fogod elhagyni... Pedig nagyon azt kellene...

2023. jún. 26. 06:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát.. elérte a célját, nem? Még csak nem is csinált belőle titkot, hogy mekkora nagy színjátszó suttyó, te mégis vele vagy. Probléma esetén meg elég 2 napig megerőltetnie magát, te egyből elhiszed, hogy onnantól minden csudajó lesz.
2023. jún. 26. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Te mar honapok ota ide irogatsz. Mennyi valasz kell meg? Elmondtuk ezerszer, a hapid se nem szeret, se nem tisztel, rakd ki mielott ugy megver, hogy korhazba kerul. Hazasok sem vagytok es gyerek se kot ossze.
2023. jún. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!