Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a szívtelen?

Figyelt kérdés

Bonyolult a helyzet, próbálom tárgyilagosan vázolni.

2 éve megállás nélkül minden nap féltékenykedésre kell magyarázkodnom. Ha megyek, ha jövök, ha szólok, ha nem szólok, ha jót akarok, ha rosszat akarok, ha csak fiukkal vagyok, ha lányok is vannak ott.

Voltak érthető helyzetek, aláírom, de az sem volt több félreértésneknél.

Krónikus önbizalomhiánnyal küzd a lány sajnos, szinte végig kitartottam és tartottam benne/bennünk a lelket és egy rossz szavam sem volt.

De szépen lassan azt vettem észre, hogy már nem tudok tiszta jó szívvel reagálni ezekre a dolgokra és kezdek elkattanni én is fejben, ez pedig továbbgyűrűzi a problémákat.

Szívtelen vagyok és nem szeretem valójában eléggé, ha már nemtudok hozzá úgy viszonyulni, hogy minden áron óvjam a lelki világát?

23/f 19/l

2023. jún. 25. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom, hogy 2 évig bírtad, engem 2 hét alatt elűzött volna maga mellől, vagy a vonat alá feküdtem volna miatta, ha szeretem (hiszen ezért maradtál vele te is ilyen sokáig), mégis naponta a féltékenységével gyötör.
2023. jún. 25. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem akar változtatni magán, csak abbyit tudok tanácsolni, hogy lépj ki, de azonnal! Pont egy ilyen kapcsolatban voltam majdnem egy évet, majdnem a barátaim kárára ment az egész, mert a végén már rájuk is féltékeny volt. Utaztunk el az exel egy hétvégére, a legjobb barátom barátnője hívott fel, hogy kivánjon jó útat meg ilyenek, a beszélgetés végén már kaptam is, hogy még ilyenkor s vele kell beszélni, miért nem lehet békén hagyni stb stb. Tapasztalatból írom nem vagy köteless se eltűrni ezt se megváltoztatni, ha ő maga nem akar változtatni keress mást, ne pazarold az időd!
2023. jún. 26. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:

"Utaztunk el az exel egy hétvégére, a legjobb barátom barátnője hívott fel, hogy kivánjon jó útat meg ilyenek,"

A legjobb barátod barátnőjének miért van meg a te számod? Vicces az is. :D

2023. jún. 26. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyilván azért 13-as, hogy felhívhassam, amikor épp fasirtban voltunk az ex-el, egy menetre. Ennyire tudni akarod, azért volt meg a száma, mert nem a szülővárosomba jártam egyetemre és egy ottani barátom által kerültem be X társaságába, később meg egy szilveszteri bulira hoztam össze a legjobb barátom meg X társaságát és ott ismerkedtek meg.
2023. jún. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!