Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a szívtelen?
Bonyolult a helyzet, próbálom tárgyilagosan vázolni.
2 éve megállás nélkül minden nap féltékenykedésre kell magyarázkodnom. Ha megyek, ha jövök, ha szólok, ha nem szólok, ha jót akarok, ha rosszat akarok, ha csak fiukkal vagyok, ha lányok is vannak ott.
Voltak érthető helyzetek, aláírom, de az sem volt több félreértésneknél.
Krónikus önbizalomhiánnyal küzd a lány sajnos, szinte végig kitartottam és tartottam benne/bennünk a lelket és egy rossz szavam sem volt.
De szépen lassan azt vettem észre, hogy már nem tudok tiszta jó szívvel reagálni ezekre a dolgokra és kezdek elkattanni én is fejben, ez pedig továbbgyűrűzi a problémákat.
Szívtelen vagyok és nem szeretem valójában eléggé, ha már nemtudok hozzá úgy viszonyulni, hogy minden áron óvjam a lelki világát?
23/f 19/l
Egészséges párkapcsolatot csak két lelkileg egészséges ember tud fenntartani. A barátnödnek nem párkapcsolatra, hanem szakemberre van szüksége és ha rendbejött, akkor lehet kapcsolatba kezdeni. De nem a te feladatod az ö problémáit eltürni és jó pofát vágni hozzá. Egy darabig türelmes az ember, de pl. ö mit tesz azért, hogy a viselkedésén változtasson? Mert nekem ez úgy hangzik, hogy ezt te egyoldalúan próbálod értetek, a kapcsolatotokért kézben tartani, holott ez nem a te bajod, hanem az övé és neki kellene dolgoznia magán, de nagyon sürgösen. Nagyon fiatal vagy te még ehhez, ez nem egy 30 éves kapcsolat, ami miatt kitart az ember a másik mellett.
Én megmondanám neki, hogy kezeltesse magát, ha erre nem hajlandó, vagy nem történik változás, akkor elköszönnék töle.
Ő a szivtelen nem te. Ő bántalmaz abuzál ezekkel nem fordítva!
Nekem amikor ilyen párom volt a szivem megszakadt hogy szeretem imádom amit a vak is lát, csak ő egyedül nem és folyamat terrorizált a féltékenységgel. Nem jól érezzük magunkat egy nyaraláson én azzal akit szeretek es ölelés szeretet boldogság, hanem "rugdos" vádol mar bánt, fenyeget, magyarázkodnom kell, az ilyen nem szerelmes nem szeret aki bántja a másikat nem tud egy jót nevetni önfeledten átölelni boldog lenni a szerelmével, mig egy valodi szerelmesnek csillognak a szemei ölel es boldog..
A bántalmazo abuzálo féltékenyek csak azt hiszik hogy szeretnek de ez nem az. Ez bántalmazása a másiknak.
Ez egy kislány még.
Majd idővel remélhetőleg rájön, hogy mit csinál, de addigra fix, hogy el fog üldözni téged. Nem elég erett hozzad ez a lány.
Meg a nőknek meg van méltósaga azok se csinálják ezt.
A fenti nem kislány nem is nő, csak egy beteg ember.
Most tényleg a szavakon kell lovagolni? Istenem.
Úgy értettem, hogy nem egy felnőtt, erett no a kérdező párja, hanem egy éretlen, követelőző kislány. Nyilván nem valódi kis lányról beszélek, el sem hiszem, hogy ezt külön el kell magyarázni…
Nem ertettem félre. Éretlen kislányok bakker nem mennek neki férfiaknak amikor ott tartanak még hogy juj megfogta a kezem!
Én tinin pl azt se tudtam mi az hogy féltékenység megcsalás meg mik ezek az érzések csak sodort magával az ár. Mindenkinek naivan hittem amikor esetleg megtudtam olyat hogy a barátom mással csokolózott (akkor voltam 20)én elszomorodtam hogy akkor em is szeret engem? Mégcsak eszembe se jutott az hogy nekimegyek egy palacsintasütővel számonkérem ordítok vagy bármi hasonló.
Hanem az jutott eszembe csak hogy engem nem is szeretnek mesevilágban éltem eddig.
Mindenki azt csinál amit akar számonkérni jogunk sincs, ahhoz van jogunk hogy csak hogy válasszunk boldog vagyok en maradok vagy nem és megyek. A másik döntései a másik akarata felelössége. Mindenki szabad ember.
"Szívtelen vagyok és nem szeretem valójában eléggé, ha már nem tudok hozzá úgy viszonyulni, hogy mindenáron óvjam a lelki világát?"
Ahogy itt elmondtad nekünk, úgy vele is legyél őszinte és mondd el neki, hogy már nem szereted, kiölte belőled a féltékenységével. Mindkettőtöknek jobb lesz, ha szakítasz vele. Reméljük fel tudja dolgozni és nem fog hónapokig zaklatni utána, vagy nem fog kárt tenni magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!