Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatban, hogy lehet kibírni?
Én meg nem kínlódnék meg készülnék ki egy ilyen ember mellett. Kinek mi.
A muszáj meg nagy úr...dolgozni kell és havi 250ből nem jönnék ki...pláne hogy van egy "eletszinvonalam". Te meg full boldogtalan vagy, de türöd. Két pl 13 14 éves gyerek meg pálné bőven elvan egyedül ha mást nem reggel.
A gyerekeknek meg ideje meg tanítani.../hozzászoktatni dolgokhoz. Lehet az apja miatt nem mer egyedül aludni.
A gyerek se lesz boldog ha Te nem vagy az.
"konkrétan a nagyobbik fiam nélkülem nem mer elaludni (volt, hogy kizárt az apja és mondta nekik, hogy többé nem enged haza, mert gonosz vagyok vele)."
Erről beszéltem, amikor a mérgező környezetről írtam. Megvárod azt is, amikor a 10 éves gyerekeid majd az ágyba vizelnek a szorongás miatt? Felnőtt korukra ugyanolyan pszichiátriai eset lesz belőlük, mint a szüleiből.
Ez nálam simán a gyerekek veszélyeztetése kategória.
Nyugodtan pontozzatok le, de sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hasonló családból jövök és nagyon sokat kellett dolgoznom magamon, hogy a gyerekkorból (meg a családomtól) kilépve normális ember váljon belőlem. És a mai napig azt kérdezem, hogy hol volt a gyámhatóság, ezt miért engedte.
Mialatt azon gondolkodsz, hogy hogyan lehet NEKED kibírni a férjed mellett, addig a gyerekeid szépen tönkremennek. Te is, de az a te döntésed. A gyerekeid viszont nem tehetnek róla, nincs döntési joguk. Te felelsz értük.
Látod kedves utolsó, ezért nem kell hasonlítgatni. Te 250-ből nem jönnél ki, én pedig, ha annyit keresnék nem is lenne semmi gondom, na akkor lennék igazán boldog és én sem kínlódnék vele. És nem 14 éves gyerekekről volt szó, a nagyobb el is van maradva oxigénhiánnyal született, korábban, fejlesztésekre is hordani kell (többek közt 9 éves koráig éjjel még pelenka kellett) nem olyan egyszerű ez, mert sokminden van, de nem is ez a lényeg.
Csak itt is annyi olyan olvastam, hogy "ki kell bírni". Ki kell, de hogyan? Inkább sorstársakkal beszélgettem volna, de olyanok pont nem írtak, de a tanácsokat (ami közül a tanulást biztosan megfogadom) is nagyon köszönöm, de ami nem járható azzal nem tudok mit kezdeni.
22-es, igen értelek. De ezért kérdezem, sétálnak be velük a gyámügyhöz, hogy kerüljenek nevelőszülőkhöz? Az nem viselné meg őket? Akkor egészségesek lennének?
2 rossz közül választhatok per pillanat.
De annak nem az volt a lényege ki mennyiből jönne ki. Te kevesebből is...szóval egyszerűbb a dolgod ilyen téten.
De pont ez s lényeg. A gyerekekből kb idegroncs lesz. Nem 14 még oké, de a nagy 3 év múlva ennyi lesz...szóval nem kell megvárni hogy felnőtt legyen. Mer még most meg is értem hogy kell idő mire kitalálod mi hogy legyen meg szoktsd a gyerekekek ahhoz, hogy legalább reggel suliba egyedül menjenek.
De akkor bird ki. Aztán tönkre is mész, mint a sprstársaid...akik ha korepülnek a gyerekek akkor meg másra fogják hogy miért türnen.
Ilyen apa meleg igen még az is jobb.
Azt írod 250ezerből jól kijönnél. Ezt úgy ertelmezem hogy nem tudsz 4-6 óránál többet vállalni. Nincs egy olyan barátnőd, rokonod, bárki, aki vállalná hogy mondjuk suli után 2-3 órára nála legyenek a gyerekek? Mert akkor mehetnél teljes állásba.
A masik hogy ilyen környezetből, ahol a 10 éves annyira kikészült hogy aludni se tud nélküled, menekülnék, mindegy hova. Ha más nem, egy szobává alakitott garázsba, ahol van fűtés, áram meg víz (gyámhatosag ezt nézi, mert azok is sokszor megerik a pénzüket).
A nevelőszülő ketlem hogy jót tenne, inkább valami rokon, nagyszülő, nagynéni, keresztszülő, akihez valamennyire kötődnek. De ez az utolsó legyen.
Leginkább az apatól kellene megszabadulni. De hogyan? Kié a lakás? Szörnyű hogy ti meneküljetek. :(
Facebokon biztos vannak ilyen csoportok, en nárcisztikusokosba vagyok benne benne, kell lenni alkoholistasnak is. Talán ott is tudsz okos ötleteket kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!