Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért csak ezt jelenti a érzelmek kimutatása?
12 tulajdonképp minek válaszolgatok ha nem olvasod el?
A 10es válaszban világosan leírtam, hogy jeleztem, többször is hogy ez így nem jó.
Ez nem kérdés hanem próbálod kiélni a frusztrációd :)
De ha mindenképp választ akarsz akkor tessék: Ugyanaz a kateg,amikor a férfi nem érti,miért nem mondja el a nő,hogy mi a baj,miért nem lehet vele kommunikálni, de amikor a nő kommunkiálni akar,elmondani mi a baja a válasz mindíg ez: jaj ne hisztizz, jaj ez nem így van,jaj látom hisztis vagy megint,jaj de gyerekes vagy.,utána meg meglepődik a férfi ,ha a nő válasza ennyi : mi a baj? Semmi.
Na ugyanez:)
A másik,hogy általába ha egy nő érzelmet mutat vagy törődik a férfival az fogja,aut elhagyja mert jaj túl ragadós vagy. Élő példa erre az összes exem.
Erre 1 a megoldás.Neked kell változtatni,és más nő után futni,hisz eleve ti választjátok ki ,kinek/kiknek udvaroltok.A nő,meg abból választ,ami "jutott"
Énis változtattam,és nem válogattam végűl a "hát..ezek jutottak kategóriából, hanem szereztem magamnak olyat,aki megfelel. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!