Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknél miért csak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért csak ezt jelenti a érzelmek kimutatása?

Figyelt kérdés
Más is észrevette már, hogy a nők akik fennen hangoztatják, hogy ők olyan férfit akarnak aki ki tudja mutatni az érzéseit. Azoknál ez mindig azt jelente, hogy a feléjük mutatott szeretet, csodálatot, meg úgy őszességében az ő érzelmi szükségleteik kielégítéséről szól. Arra ilyenkor soha nem gondol egyik se, hogy a férfi a saját igényeit fejezze ki, hogy ő is szívesen beszélne a bajairól. Aztán csodálkoznak, mikor pár év után a férfi már nem töri magát hogy nekik jó legyen. Minek is tenné, mikor semmit nem kapott vissza ilyen téren a fáradozásaiért?

#érzelmes férfi #Mutassa ki az érzelmeit #Érzelmi szükségletek
2023. jún. 21. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor úgy tűnik fejlesztened kell még az emberismeretedet, mert eléggé az látszik, hogy rosszul választasz párt.
2023. jún. 21. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Plusz nem feltetlenul csak szakitaskor lehet elmondani,hogy mi volt a baj. Menet kozben is kene jelezni, hogy mi nem tetszik.
2023. jún. 21. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
A nőknél...
2023. jún. 21. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:

12 tulajdonképp minek válaszolgatok ha nem olvasod el?

A 10es válaszban világosan leírtam, hogy jeleztem, többször is hogy ez így nem jó.

2023. jún. 21. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező kb. 18 éves lehet és valószínűleg még soha nem volt párkapcsolata.
2023. jún. 22. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez nem kérdés hanem próbálod kiélni a frusztrációd :)

De ha mindenképp választ akarsz akkor tessék: Ugyanaz a kateg,amikor a férfi nem érti,miért nem mondja el a nő,hogy mi a baj,miért nem lehet vele kommunikálni, de amikor a nő kommunkiálni akar,elmondani mi a baja a válasz mindíg ez: jaj ne hisztizz, jaj ez nem így van,jaj látom hisztis vagy megint,jaj de gyerekes vagy.,utána meg meglepődik a férfi ,ha a nő válasza ennyi : mi a baj? Semmi.

Na ugyanez:)

A másik,hogy általába ha egy nő érzelmet mutat vagy törődik a férfival az fogja,aut elhagyja mert jaj túl ragadós vagy. Élő példa erre az összes exem.

Erre 1 a megoldás.Neked kell változtatni,és más nő után futni,hisz eleve ti választjátok ki ,kinek/kiknek udvaroltok.A nő,meg abból választ,ami "jutott"

Énis változtattam,és nem válogattam végűl a "hát..ezek jutottak kategóriából, hanem szereztem magamnak olyat,aki megfelel. Ennyi az egész.

2023. jún. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!