Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért csak ezt jelenti a érzelmek kimutatása?
Ne általánosíts. Én pont azt szeretem, ha a párom kinyílik előttem, ha beszél az érzéseiről, a negatívakról is. A mi kapcsolatunkat ez nagyon elmélyítette.
2023. jún. 21. 12:38
Aha, vagy csak észre sem vette, mert számukra ez annyira totál természetes. Már hogy a férfiaknak. A nők ugyanis alapbeállításon empatikus lények (kevés kivételtől eltekintve), így a pasik általában kezdettől fogva megkapják az érzelmi odafordulást, és mivel néhány hét után ez olyan természetessé válik számukra, mint a levegővétel, ezért észre sem veszik a nők erőfeszítéseit.
Engem pl. épp most dobtak egy ilyen miatt, mondván, hogy engem csak a saját igényeim érdekelnek, a másikéra nagy ívben teszek. Csak éppen a szóban forgó úriember gyakorlatilag beleszokott abba, hogy az ő igényei tulajdonképpen folyamatosan ki vannak elégítve, csak a belefektetett energiát nem érzékelte, csak a sajátját.
2023. jún. 21. 12:40
2: Ilyen is volt valóban. A mostani párom szerencsére nem ilyen. Egyes voltam.
2023. jún. 21. 12:42
Kérdező
A te párkapcsolatod nem a nők többségét jelenti.
2023. jún. 21. 12:46
5/16 A kérdező kommentje:
2. Mert avval sokra megyek hogy ügyes fiú vagy megoldod….. 🤦
Kérdező, neked most konkrétan van valakivel vagy valakikkel bajod. Miért nem írod le, hogy mi a gond? Ezzel az általánosítgatással nem sokra mész.
2023. jún. 21. 12:50
7/16 A kérdező kommentje:
Kezdem unni hogy hiába fektetek időt, energiát, pénzt egy kapcsolatba. A legtöbb amit visszakapok érzelmileg, csak ilyen lózungok hogy úgyis megoldod, meg nem lessz semmi baj…. Hát ez aztán k@@@ nagy segítség! Aztán sorolni az igényeiket, meg a megoldandó problémáikat az összes tudja. Az persze alap hogy én tegyek meg mindent, terhet átvállalni meg egyik se akar.
És ezt visszajelezted már a barátnődnek is? Kifejezted, hogy neked milyen érzelmi támogatásra lenne szükséged?
2023. jún. 21. 12:56
Ha neked eddig ilyen kapcsolataid voltak, akkor a rossz hírem az, hogy te választottad őket.
2023. jún. 21. 12:58
10/16 A kérdező kommentje:
8. Igen mindegyiknél megvolt a nagy beszélgetés, többször is. Aztán még én voltam a sz@r mert szakítani mertem velük.
Kapcsolódó kérdések: