Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknél miért csak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért csak ezt jelenti a érzelmek kimutatása?

Figyelt kérdés
Más is észrevette már, hogy a nők akik fennen hangoztatják, hogy ők olyan férfit akarnak aki ki tudja mutatni az érzéseit. Azoknál ez mindig azt jelente, hogy a feléjük mutatott szeretet, csodálatot, meg úgy őszességében az ő érzelmi szükségleteik kielégítéséről szól. Arra ilyenkor soha nem gondol egyik se, hogy a férfi a saját igényeit fejezze ki, hogy ő is szívesen beszélne a bajairól. Aztán csodálkoznak, mikor pár év után a férfi már nem töri magát hogy nekik jó legyen. Minek is tenné, mikor semmit nem kapott vissza ilyen téren a fáradozásaiért?

#érzelmes férfi #Mutassa ki az érzelmeit #Érzelmi szükségletek
2023. jún. 21. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Ne általánosíts. Én pont azt szeretem, ha a párom kinyílik előttem, ha beszél az érzéseiről, a negatívakról is. A mi kapcsolatunkat ez nagyon elmélyítette.
2023. jún. 21. 12:38
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Aha, vagy csak észre sem vette, mert számukra ez annyira totál természetes. Már hogy a férfiaknak. A nők ugyanis alapbeállításon empatikus lények (kevés kivételtől eltekintve), így a pasik általában kezdettől fogva megkapják az érzelmi odafordulást, és mivel néhány hét után ez olyan természetessé válik számukra, mint a levegővétel, ezért észre sem veszik a nők erőfeszítéseit.

Engem pl. épp most dobtak egy ilyen miatt, mondván, hogy engem csak a saját igényeim érdekelnek, a másikéra nagy ívben teszek. Csak éppen a szóban forgó úriember gyakorlatilag beleszokott abba, hogy az ő igényei tulajdonképpen folyamatosan ki vannak elégítve, csak a belefektetett energiát nem érzékelte, csak a sajátját.

2023. jún. 21. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
2: Ilyen is volt valóban. A mostani párom szerencsére nem ilyen. Egyes voltam.
2023. jún. 21. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező

A te párkapcsolatod nem a nők többségét jelenti.

2023. jún. 21. 12:46
 5/16 A kérdező kommentje:
2. Mert avval sokra megyek hogy ügyes fiú vagy megoldod….. 🤦
2023. jún. 21. 12:48
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, neked most konkrétan van valakivel vagy valakikkel bajod. Miért nem írod le, hogy mi a gond? Ezzel az általánosítgatással nem sokra mész.
2023. jún. 21. 12:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Kezdem unni hogy hiába fektetek időt, energiát, pénzt egy kapcsolatba. A legtöbb amit visszakapok érzelmileg, csak ilyen lózungok hogy úgyis megoldod, meg nem lessz semmi baj…. Hát ez aztán k@@@ nagy segítség! Aztán sorolni az igényeiket, meg a megoldandó problémáikat az összes tudja. Az persze alap hogy én tegyek meg mindent, terhet átvállalni meg egyik se akar.
2023. jún. 21. 12:55
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
És ezt visszajelezted már a barátnődnek is? Kifejezted, hogy neked milyen érzelmi támogatásra lenne szükséged?
2023. jún. 21. 12:56
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha neked eddig ilyen kapcsolataid voltak, akkor a rossz hírem az, hogy te választottad őket.
2023. jún. 21. 12:58
 10/16 A kérdező kommentje:
8. Igen mindegyiknél megvolt a nagy beszélgetés, többször is. Aztán még én voltam a sz@r mert szakítani mertem velük.
2023. jún. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!